Ege Midilli seferinde yüzde 90 doluluk

Midilli seferinde yüzde 90 doluluk

04.06.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in deniz turizmini teşvik etme hedefi doğrultusunda İZDENİZ tarafından yaz aylarında yapılan İzmir – Midilli seferleri başladı.

Midilli seferinde yüzde 90 doluluk

İlk seferinde yüzde 90 doluluk oranına ulaşan yüksek hızlı İhsan Alyanak gemisi, 267 yolcuyla Alsancak Limanı’ndan yola çıktı. 

Haberin Devamı

Gençlere yüzde 50 indirim

“Bu seferlerle iki yaka arasında hem turizm, hem ticaret alanında kazanç sağlanmasına bir örnek oluşturmak istiyoruz” diyen İZDENİZ Genel Müdürü Ümit Yılmaz, “18 yaşına kadar olan öğrencileri yüzde 50 indirimle taşıyacağız. Önümüzdeki seferden itibaren bisikletle de yolculuk yapabilecek” ifadelerini kullandı.

İZDENİZ’in İzmir - Midilli seferleri 3 Eylül 2023 tarihine kadar devam edecek. Her cuma saat 08.30’da Alsancak Limanı’ndan gidiş, her pazar ise saat 18.00’de Midilli Limanı’ndan dönüş yapılacak. Midilli turlarından yeşil pasaportu ve Schengen vizesi olan yurttaşlar yararlanıyor. Gidiş-dönüş bilet ücreti bu yıl 60 Euro, tek yön bilet ücreti ise 35 Euro olarak belirlendi. 0-7 yaş grubu çocuklar ise ücretsiz seyahat edebiliyor.