Ege Mobilya fuarını dünyaya açtık

Mobilya fuarını dünyaya açtık

08.03.2018 - 02:09 | Son Güncellenme:

MODEKO Fuarı, 310 markanın katılımıyla açıldı. Uluslararası boyuta taşınan fuarda yeni dönem koleksiyonlar sergilenecek. Başkan Aziz Kocaoğlu, “İzmir fuarcılığı büyüyor” dedi

Mobilya fuarını dünyaya açtık

İzmir Mobilya, Dekorasyon, Ev ve Büro Mobilyaları Fuarı (MODEKO) Fuar İzmir’de kapılarını açtı. Efor Fuarcılık tarafından bu yıl 29’uncusu düzenlenen ve uluslararası boyuta taşınan fuarda, 310 markanın yeni dönem koleksiyonları yer alıyor. Türkiye ve dünya mobilya modasına yön veren MODEKO Fuarı 11 Mart’a kadar açık. Açılış törenine katılan Büyükşehir Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir fuarcılığının her geçen gün büyüdüğünü belirtti, “Mobilya fuarını büyütmek ve dünyaya açmak için İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZFAŞ, İzmir Ticaret Odası, KOSGEB, Ekonomi Bakanlığı, Esnaf Sanatkârlar Birliği olarak hep birlikte omuz verdik” dedi. Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele de, MODEKO Fuarı’nın bu yıl çok özel olduğunu ve verilen desteklerle uluslararası boyuta taşıdıklarını kaydetti.

Haberin Devamı

310 firma katıldı

İzmir Mobilyacılar Odası Başkanı Hasan Özkumbaralı, Buca ve Karabağlar’daki sanatçıların tasarımlarını bu fuarda görmenin mümkün oluğunu vurguladı, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ve İTO Yönetim Kurulu Ekrem Demirtaş fuarın esnafa olumlu geri dönüşlerde bulunacağını ve mobilya fuarının uluslarası boyuta taşındığını hatırlattı. 100 ülkeden alıcıların davet edildiği fuar süresince yerli ve yabancı sektör profesyonelleri kentte ağırlanıyor.