Ege Modern dans büyüledi

Modern dans büyüledi

27.03.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

EGE Üniversitesi’nin İzmir’i modern dansın en önemli temsilcileriyle buluşturduğu 5. Dansa Davet Modern Dans Festivali muhteşem bir finalle sona erdi.

Modern dans büyüledi

Festivalin son gecesinde Fırat Neziroğlu’nun “Küçük Prens” isimli gösteri ile Beyhan Burph’nin Seyahatname-2 isimli gösterisi izleyici ile buluştu. Festivalin son günü tanınmış dansçıların gençlerle sohbetleri ve eğitimlerinin ardından kapanış gecesinde muhteşem gösteriler birbirini izledi.

Haberin Devamı

Eğlenceli şovlar İzmir’de

AHMED Adnan Saygun Sanat Merkezi, Nisan ayında da önemli kültür sanat etkinliklerine ev sahipliği yapıyor. Şovlarıyla dünyada adından söz ettiren Igudesman & Joo ikilisi, 1 Nisan’da, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde konser verecek. Tüm dünyada fırtına gibi esen ikilinin Youtube’da 28 milyon hit toplayan klipleri, birçok ülke televizyonunda da yayınlandı.

Çakabey, kuklanın okullu şampiyonu

Forum Bornova Kukla Oyunu Yarışması’nın galibi Çakabey Koleji oldu. 4. Forum Bornova Kukla Yarışması’na katılan 23 ilköğretim okulunun öğrencileri, teması olan Camille Saint Saens’ın ünlü müzik eseri Hayvanlar Karnavalı üzerine kurdukları oyunları izleyiciye sundu. Öğrenciler izleyenlerin beğenisini kazanırken, başkanlığını Prof. Dr. Hülya Nutku’nun üstlendiği jüri, ödüle değer bulunan eserleri seçmekte oldukça zorlandı ve birinciliğe Çakabey Koleji’ni layık gördü.

Haberin Devamı

İPLERDE KABARE Buca’yı fethetti

ALTINCI İzmir Uluslararası Kukla Günleri, Buca Dokuz Eylül Üniversitesi’nde sergilenen “İplerde kabare” adlı oyunla son buldu. Salonu tıklım tıklım dolduran kalabalık Alman çiftin “İplerde kabare” adını verdiği kukla gösterisiyle keyifli anlar yaşadı. Dünya ülkelerinin kukla sanatçılarının ağırlandığı Buca’da her gün birbirinden farklı kukla gösterisi de yer aldı. Altı gösterinin sergilendiği Buca’da izleyiciler, özellikle Alman sanatçıların hayat verdiği “İplerde kabare” gösterisinin finalinde keyifli anlar yaşadı.
İZMİR DHA