Ege Modern dokunuş

Modern dokunuş

07.08.2019 - 02:25 | Son Güncellenme:

Narlıdere Belediyesi, ilçenin en işlek noktalarından biri olan Güngören Caddesi’ni baştan sona yenilemek için harekete geçti. Projeyi tanıtan Başkan Ali Engin, vatandaşın da görüşlerini aldı

Modern dokunuş

Alt ve üst yapı çalışmalarıyla esnaf ve vatandaşın yüzünü güldüren Narlıdere Belediyesi, işçenin en işlek noktalarından Güngören Caddesi’ni yenilemek için harekete geçti. Caddenin daha modern hale getirilmesi için projeyi hazırlayan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, esnaf ve vatandaşların katıldığı toplantı ile projenin tanıtımını yaptı, görüş ve önerileri dinledi.

Haberin Devamı

Potansiyeli artacak

Çalışmayla caddedeki dükkan sahiplerinin yüzünü güldüreceklerini ve kent genelinde yeni bir çekim merkezi yaratacaklarını belirten Başkan Engin, proje hakkında şu bilgileri verdi:

“Araç ve yaya yolları özel taşlarla yenilenecek.

Dükkan ve bina boyaları ile tabelalara standart getirilecek. Bazı ara sokaklar trafiğe kapatılarak, akışın hızlanması sağlanacak. Yeşil dokusu ve kent mobilyaları yenilenecek. Proje sonucunda, kısa sürede caddenin modernize edilmesi ve alışveriş potansiyelinin artırılması sağlanacak.”

Modern dokunuş

Kurs kayıtları başlıyor!

Hobi, kültür- sanat ve meslek edindirme kursları düzenleyen Narlıdere Belediyesi, yeni döneme dopdolu bir programla giriyor. Kurslar korodan tiyatroya, resimden fotoğrafçılığa, piyanodan halk müziğine, diksiyondan yogaya, danstan kemana kadar yaklaşık 30 branşta açılacak. Kadın Kooperatifi bünyesinde de üretim eğitimleri verilecek. Pakize Ateş Kadın Danışma Merkezi bünyesinde ücretsiz açılacak kurslarda ise hasta ve yaşlı bakım, işaret dili, yetişkinler için okuma- yazma, duygusal gelişim sorunları, yaratıcı drama ve etkili iletişim eğitimleri verilecek. Meslek odaları ile işbirliği yapılarak, mesleki eğitim kursları da düzenlenecek. Dersler, Mayıs 2020’ye kadar devam edecek. Atatürk Kültür Merkezi, Kadın Kooperatifi ve Kadın Danışma Merkezi’nde gerçekleşecek kursların başvuruları 13 Eylül’e kadar devam edecek.