Ege Moral depoladılar

Moral depoladılar

03.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Moral depoladılar

Coordinat Bornova projesiyle adından söz ettiren DRC Grup, moral yemeği düzenledi. Kurucu ortaklar Onur Durmuş ve Caner Tan, özverili çalışmalarından dolayı tüm ekibe teşekkür etti.

Haberin Devamı

Coordinat Bornova’da yer alan çim alanda gerçekleşen yemekte bulaşan DRC Grup çalışanları stres attı, moral depoladı. İzmir’e prestijli bir eser kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Caner Tan, projeyi söz verdikleri tarihten önce teslim ettiklerini dile getirdi, “Spor salonu dışındaki tüm sosyal donatılar tamamlandı. Proje, mimarisi, tasarımı, sosyal olanakları ve konumuyla büyük ilgi gördü” diye konuştu.

Garantili sistem

Onur Durmuş da, projenin alt katında 2 bin 150 metrekarelik ticari alan bulunduğunu belirtti, “Konut sahipleri tek çatı altında, banka, süpermarket, restoran ve kafelerden her türlü ihtiyacını karşılayabilecek” dedi. Türkiye’de ilk defa aidatsız ve kira garantili sistemi Coordinat Bornova’da uyguladıklarını da sözlerine ekleyen Durmuş, şu anda evleri boş olan yatırımcıların kiralarını almaya başladıklarını ifade etti.