Ege MOTORLA TUR ATTI

MOTORLA TUR ATTI

21.10.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Genç iş adamı Başar Karcıoğlu, motorsikletiyle Alsancak turu yaptı.

MOTORLA TUR ATTI

Trafikten kurtulmak için böyle bir yol seçtiğini söyleyen Karcıoğlu, motora takım elbiseyle binerek şıklığından yine ödün vermedi.

Haberin Devamı

Mağazaları dolaştı

İzmirli İş Adamı Süha Cem’in zarif eşi Sedef Cem, Gül Sokak’ta uzun süre mağazaları dolaştı. Kendisine birkaç parça birşey alan Sedef hanım, daha sonra özel aracına binerek evinin
yolunu tuttu.

Yine göz kamaştırdı

Arkas Holding Kurumsal İletişim Direktörü Berna Kumaş Sipahi, şık giyim tarzı ile yine göz kamaştırdı. Arkadaşlarıyla beraber hasret gidereceklerini belirten Berna hanım, daha sonra taksiye binerek yanımızdan uzaklaştı.

Manavdan alışveriş

İzmir’in tanınmış simalarından Gamze Ünsal’a manav alışverişinde rastladık. Akşama önemli bir misafiri olduğunu söyleyen Gamze hanım, “Akşama kendi ellerimle yemekler hazırlayacağım” diye konuştu.

Telefonu elinden düşürmedi

İzmir’in güzel bayanlarından Ebru Demirağ, yoğun bir telefon görüşmesindeydi. Uzun süre telefonu elinden düşürmeyen Ebru hanım, eşi ile akşam yemeğiyle ilgili fikir alışverişinde bulunduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Tercihi Alsancak oldu

Özsevil Yün Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Özsevil’in güzel eşi Alis Özsevil, çocuklarını okula bıraktıktan sonra kısa bir Alsancak turu yaptı. Kendisi için birşeyler bakacağını söyleyen Alis hanım, yürüyerek Gül Sokak’ı turladıktan sonra, evinin yolunu tuttu.

Öğle arasında kahve molası

Laila Kuyumculuk’un sahibi Leyla Özakbaş, arkadaşları ile bir kafede sohbet ederek, kahvesini yudumladı. Daha sonra işinin başına dönmek için yola koyulan Leyla hanım, işlerinin çok yoğun olduğunu belirtti.

Her zaman güler yüzlü

Alsancak Devlet Hastanesi’nin Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Nazan Pedükçoşkun, güler yüzlü kişiliği ile herkesin takdirini topluyor. Alsancak’ta karşılaştığımız Nazan hanım, kahve içeceğini söyledi.