Ege Mücadelesine CHP’de devam edecek

Mücadelesine CHP’de devam edecek

20.10.2021 - 00:05 | Son Güncellenme:

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, bağımsız olarak sürdürdüğü görevine, vatandaşların isteği doğrultusunda, siyasete atıldığı ilk parti olan CHP çatısı altında devam etme kararı aldı.

Mücadelesine CHP’de devam edecek

TBMM’de grup toplantısında düzenlenen törenle, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Başkan Ergin’e CHP rozeti takıldı.

Haberin Devamı

Başarısı ortada

Kılıçdaroğlu, başarılı çalışmalarını yakından takip ettiği Ergin ile tekrar buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Ergin de, “CHP’de mücadeleye devam edeceğim. Ülkemize ve kentimize hayırlı olsun” dedi.

Başkan Ergin ile birlikte Demokrat Partili yedi meclis üyesi; Ali Jale, Ethem Vardı, Hüseyin Ergin, Merih Arslan, Özge Toygar, Semih Varol ve Tülay Çankaya’ya da CHP rozeti aldı.

Anıtkabir’e de gitti

TBMM’ye gitmeden Anıtkabir’i de ziyaret eden Başkan Ergin, anı defterine şunları yazdı:
“Büyük Atatürk; Cumhuriyet Halk Partisi saflarına katılımımız öncesinde, manevi huzurunuzdayız. Laik, demokratik, sosyal, hukuk devletini koruyup yükseltmek, devrimlerine sahip çıkarak daha uygar bir Türkiye’de bu ilkeleri geleceğe taşımak için bundan böyle CHP çatısı altında mücadelemizi yükselteceğiz.”