Ege Mücevher gibi yat getirecekler

Mücevher gibi yat getirecekler

14.02.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

İzmir’de 70 yıldır mücevher sektöründe markasını başarıyla sürdüren Özusta, bu kez adını farklı bir sektörde duyurmak için harekete geçti.

Mücevher gibi yat getirecekler

Denizcilik sektörünün devlerinden Azimut Benetti Grubu ile el sıkışan Özusta, grubun dinamik markası Atlantis yatlarının Ege Bölge Bayiliğini üstlendi. Firma yöneticisi Erhan Özusta, mücevher sektörünün ardından farkı bir sektör, ama mücevher kadar değerli olan bir sektörde de Özusta adını duyurmak için çaba harcayacaklarını söyledi.
11- 20 Şubat tarihleri arasında İstanbul CNR EXPO Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan Avrasya Boat Show Fuarı’na katılacaklarını dile getiren Özusta, “16 Şubat Çarşamba günü 18.00-20 arasında 3. Hall’daki standda düzenleyecekleri kokteyle yat ve denizcilik tutkunu dostlarımızı bekliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

FY Mobilya 25’inci yıl gururu yaşıyor
İzmir’in sektöründe moda yaratan mobilya firması FY, yalnızca iki yılda bir düzenlediği “FY Özel İndirim Günleri”ni başlattı. 25. yılını kutlayan marka, bu özel yılda her iki koleksiyonunda da yüzde 40-yüzde 50 indirim sunarak, ulusal ve uluslararası bir marka haline gelmesini sağlayan müşterilerine teşekkürlerini iletiyor.
FY’nin yaratıcısı Feridun Yeşilyurt; bu özel indirimler ile FY’nin 25 yıldır Ege Bölgesi’nin sembolü haline gelmesini sağlayan seçkin müşterilerine teşekkür etmeyi amaçladıklarını, bu nedenle kampanyanın tüm müşterilerine ulaşmasını sağlamak için pazar günleri de 12.00 17.00 saatleri arasında hizmet verdiklerini ifade etti.
Ege Bölgesi’nin ilk butik mağazası olarak 1986’da kurulan, 1991’de ise mobilya sektörüne ‘showroom’ kavramını getiren FY; estetik, fonksiyonel, şık ve özgün tasarımlarını, içinde yaşanmaya değer mekânlar kurmak üzerine kurguluyor. Bünyesindeki tasarım ekibiyle “üç boyutlu proje desteği” de veren FY; mobilya, aydınlatma, halı, aksesuar, proje uygulama ve duvar kağıdına kadar sunduğu çözümlerle yaşanılan alanları bir konsept olarak tasarlıyor.

Haberin Devamı

Fakirlere hayat sigortasıyla keçi
Manisa’nın Demirci İlçesi’nde, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı’nca, 13 köyde yaşayan muhtaç durumdaki 20 aileye 3’er adet Saanen ırkı süt keçisi dağıtıldı. Demirci Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca uygulamaya konulan proje kapsamında keçilere 1 yıl da hayat sigortalarının yaptırıldığı bildirildi. Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, Saanen ırkının evde beslemeye uygun olduğunu belirterek, “Diğer keçilerden farkları fazla yavru vermesi ve süt veriminin fazla olması. Keçi sütü en kaliteli süttür. Dondurma ve peynirde aranan bu süt için bir pazar oluşturabiliriz. Ayrıca bu keçi ormana zarar vermemesiyle de tercih ediliyor” diye konuştu.