Ege Muğla ‘Türkan Saylan’ı seçti!

Muğla ‘Türkan Saylan’ı seçti!

11.07.2018 - 01:05 | Son Güncellenme:

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin içinde çok amaçlı salonlar, kreş, sanat atölyelerinin bulunacağı sosyal yaşam merkezinin adı halk oylamasıyla sonuçlandı. Tesise oyların yüzde 54.2’sini alan ‘Türkan Saylan’ adı verildi

Muğla ‘Türkan Saylan’ı seçti

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Mart ayında temelini attığı ve bölgeye kazandıracağı önemli yatırımların başında gelen sosyal yaşam merkezinde yapım işi devam ederken, anket sonucu tesisin adı belirlendi. Vatandaşların birçok aktiviteyi gerçekleştirme imkânı bulacağı, içinde çok amaçlı salonlar, kreş, çocuk atölyesi, sanat atölyeleri, dijital kütüphane, spor salonu, düğün salonu, kitap kafe ve kapalı otopark olacağı, yıl sonunda tamamlanacak tesisin adı, oyların yüzde 54.2’sini alan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi oldu. Başkan Osman Gürün, Türkiye Cumhuriyeti’ne çağdaşlaşma alanında, doktor, eğitimci olarak büyük hizmetler veren ve birçok insana umut ışığı olan bir değerin isminin ölümsüzleşeceğini belirtti.

Haberin Devamı

Çok amaçlı tesis

Başkan Gürün, “Muğlamız’da vatandaşlarımızın huzuru, mutluluğu için çalışıyoruz. Bu tesiste Türkan hocamız gibi Atatürk’ün izinde fikri, irfanı, vicdanı hür nesillerin yetişmesine yardımcı olacak ve mutluluklara, umuda, sevgiye ev sahipliği yapacak” dedi.

Muğla ‘Türkan Saylan’ı seçti