Ege Muharrem Öztürk’ten ‘unutuverdim’

Muharrem Öztürk’ten ‘unutuverdim’

15.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İlk şarkısı ‘Yak’ ile büyük beğeni toplayan Muharrem Öztürk, Purple Records etiketiyle yayımlanacak ikinci teklisi ‘Unutuverdim’le yaza merhaba diyecek.

Muharrem Öztürk’ten ‘unutuverdim’

Şarkının sözü ve müziği kendi imzasını taşırken, düzenlemesi Genco Arı’ya ait. Youtube’da yayınladığı ‘Kunduracı Akustik Alaçatı’ programı için hazırlıklara başladığını söyleyen Muharrem Öztürk, önümüzdeki haftalarda sürpriz konuklarla birlikte canlı şarkılar söyleyeceğinin sinyallerini verdi.

Haberin Devamı

Türkücünün oğlundan rock single

Ege türkülerinin usta yorumcusu Tolga Çandar’ın oğlu Karya Çandar, yeni single’ı ‘Pardon Tanışalım mı?’yla müzikseverlerle buluştu. Çandar’ın şarkısı ilk gün Itunes Türkiye Rock listesinde 1. ve genel Türkiye sıralamasında 3. sıraya yükseldi. Sözü ve müziği Karya Çandar’a ait olan şarkı’nın aranjesi de yine kendisi tarafından yapıldı. Şarkı’nın klibini ise Eren Ulucan çekti. Karya Çandar, “Babamı örnek aldım. O beni müziğe cesaretlendirdi. Müzik eğitimi almam konusunda desteğini gördüm” dedi.

Alaçatı’ya yeni soluk

2017 Kasım ayında İzmir, Alsancak’ta hizmet vermeye başlayan Less Ordinary, ‘Less Ordinary Rooftop’ konseptiyle Alaçatı’da açıldı. ‘Rooftop Bar’ konseptini Alaçatı’ya taşıyan mekanın açılışını ünlü DJ Alexander Azar yaptı. Mekânda ilk büyük event de 2013’de çıkardığı Glamour Girl parçasıyla dünya çapında üne kavuşan Avusturyalı sanatçı Louie Austen ile gerçekleşti. 17 Ağustos’ta ise Funky C bu defa Solanch düetiyle sahne alacak.

Haberin Devamı

Muharrem Öztürk’ten ‘unutuverdim’

İsviçre Günü’ne özel davet

Kış aylarında İsviçre’de yaşayan ve yaz tatilini her sene Çeşme’deki villasında geçiren Gülşah Spielmann, İsviçre’nin 727. kurtuluş yıldönümü nedeniyle bu sene de bir parti düzenledi. Yemekli geceye ev sahipliği yapan Gülşah ve Hans Jürg Spielmann çiftinin misafirlerine sunduğu mönüde İsviçre’ye ait Raclett vardı.

Peynirin ve diğer malzemelerin İsviçre’den getirildiği partide, konuklar geç saatlere kadar sohbet edip eğlendi. İsviçre’de bu bayramın hem aile içinde hem de köy ve belediyelerde kutlandığını belirten Spielmann çifti, “Bizler de kendi çapımızda sevdiğimiz dostlarımızla birlikte kutlama yapıyoruz” dedi.

Muharrem Öztürk’ten ‘unutuverdim’

Eğitim aşkı, düğünle taçlandı

İzmir’in ünlü restoran işletmecilerinden Ahmet Hakan-Füsun Oymak Ay’ın kızları Efsun Ay ile işadamı Mustafa-Benal Posacı’nın oğulları Serkan Posacı, Urla Kısmet Event Garden’de düzenlenen görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Spor salonu işletmecisi olan Serkan Ay ile Biyolog Efsun Ay, yurt dışında eğitim görürken üç yıl önce tanıştılar. Serkan Posacı’nın nikâh şahitliğini Esra Kaya, Efsun Ay’ın ise nikâh şahitliğini Şeyma Cilasun yaptı.

Haberin Devamı

Muharrem Öztürk’ten ‘unutuverdim’

Dilmaç’la sünnet şöleni

Eski Bağkur İl Müdürü, Milliyet Ege’de bir dönem köşe yazarlığı yapan Necati Çetiner’in torunu Mert sünnet oldu. Keyf-i Şahane Düğün Salonu’ndaki sünnet düğününe Türk Sanat Müziği sanatçısı Seher Dilmaç da seslendirdiği parçalarla renk kattı.

Muharrem Öztürk’ten ‘unutuverdim’