11.12.2019 - 02:55 | Son Güncellenme:
Katılımcılara, Narlıdere’nin yerel lezzetlerinin ‘Slow Food’ hareketiyle tek çatı altında toplanacağı ve yeni markalar yaratılarak önce Türkiye pazarına sonra da yurtdışına pazarlanacağı konusunda bilgiler verildi.
İlk adım atıldı
Slow Food çalışmalarının iyi, temiz, adil olarak üç prensipte yürütüleceği belirtildi. Önümüzdeki yıl İzmir’e gelecek Terra Madre (Yavaş Gıda) Fuarı öncesinde, ilçe genelinde özel bir ekip (konviviyum) oluşturan belediye, Narlıdere’nin yerel lezzetlerini tek çatı altında toplayacak, yeni markalar yaratacak ve Türk mutfağına sunacak. Belediye Başkanı Ali Engin, “İlçemizin tüm güzelliklerini marka haline getirmek için mücadelemiz sürecek” dedi.