Ege ‘Nasıl gol atamıyoruz anlamıyorum’

‘Nasıl gol atamıyoruz anlamıyorum’

09.11.2021 - 00:01 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de İttifak Holding Konyaspor’a 2-0 mağlup olan Göztepe, kendi evinde üst üste 4. kez mağlubiyet yaşadı. Sarı kırmızılılarda Teknik Direktör Nestor El Maestro, “Yaptığınız analizlerin hiçbiri puan getirmiyor. Puan getiren tek şey gol” dedi

‘Nasıl gol atamıyoruz anlamıyorum’

Süper Lig’in 12. haftasında Gürsel Aksel Stadyumu’nda konuk ettiği İttifak Holding Konyaspor’a 2-0 mağlup olan Göztepe, kendi evinde üst üste 4. kez sahadan puansız ayrıldı. Geçen hafta Aytemiz Alanyaspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan sarı kırmızılılar, İttifak Holding Konyaspor mağlubiyetiyle bu sezon 7. yenilgisini aldı. İzmir temsilcisi, 12 haftada 9 puan topladı ve düşme potasından kurtulamadı. İç sahada da kötü bir performans ortaya koyan Göz Göz, evinde gol dahi atamadı. En son 4. haftada Medipol Başakşehir karşısında Gürsel Aksel’de 2-1’lik skorla zafer yaşayan sarı kırmızılılar, o maçtan bu yana evinde 4 müsabakada ağları havalandıramadı. Sarı kırmızılı ekipte Teknik Direktör Ünal Karaman’dan sonra takımı çalıştıran Nestor El Maestro da bekleneni veremedi.

Haberin Devamı

‘Olmayınca olmuyor’

Maç sonunda Göztepe’nin genç kalecisi İrfan Can Eğribayat, hücum hattındaki arkadaşlarını eleştirdi. Genç kaleci, “Elimizden geleni yaptık ama olmayınca olmuyor. Gol atamadığınız zaman, puan alamıyorsunuz. Benim yaptığım kurtarışlar bir etki etmiyor. Bitirici bir oyuncuya ihtiyacımız var. Hücum oyuncularının gol atmaları lazım ki biz de puan alalım” dedi. Maestor ise, “Yaptığınız bütün analizler, yarattığınız bütün fırsatlar, hiçbiri puan getirmiyor. Puan getiren tek şey gol. Nasıl gol atamıyoruz, anlamıyorum” dedi.