Ege O bir kanser savaşçısı: Dubaili model Maruf Azimov

O bir kanser savaşçısı: Dubaili model Maruf Azimov

15.04.2021 - 00:05 | Son Güncellenme:

Özbek asıllı Dubaili model Maruf Azimov, hayat hikayesiyle tüm dünyada dikkatleri üzerine çekti.

O bir kanser savaşçısı: Dubaili model Maruf Azimov

 Önce kanseri dize getiren, ardından güvenlik görevlisi olarak çalıştığı ülkede ünlü bir model olmayı başaran Azimov’un yolu bir dönem İzmir’den de geçti. Tedavisi için ihtiyaç duyduğu parayı çalışarak kazanmaya karar veren Azimov, bir süre İzmir’de çeşitli kafe ve restoranlarda garson olarak çalıştı. Dubai’de yaşayan yakın bir arkadaşının onu yanına çağırmasıyla da hayatı değişen Azimov’un film gibi hikayesi şöyle:

Haberin Devamı

Arkadaşını dinledi

“Dubai’de hem çalışıp hem tedavisine başlayan Azimov, satış görevlisi olarak çalıştığı mağazadan kazandığı para ihtiyaçlarını karşılamaya yetmeyince, geceleri de güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başladı. Oldukça zor geçen 1 yılın ardından gece işinden ayrıldı. 3 yıl sonra satış müdürlüğüne terfi etti. Şirketi, çektiği sıkıntıları atlatması için ona destekte bulundu. Kanser tedavisine devam eden Azimov, Dubai’deki arkadaşının da desteğiyle amansız hastalığı yenmeyi başardı. Azimov, en zor dönemlerinde yanında olan arkadaşının ‘Modellik yarışmasına katıl’ tavsiyesine de uydu. Yakışıklığıyla dikkat çeken Azimov, 2019 yılında Dubai’de düzenlenen modellik yarışmasına katıldı. Yarışmada birinci olarak “Mr. Dubai” unvanını kazanan genç adam moda sektörüne iddialı bir giriş yaptı.

Haberin Devamı

 

İzmir’i özledim
İzmir’i çok özlediğini, bu kez şehrin keyfini çıkarmak ve şehri doyasıya gezmek istediğini söyleyen Azimov, sürpriz bir proje için yakında Türkiye’ye geleceğini belirtti.