Ege Ödül coşkusu

Ödül coşkusu

28.12.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Milliyet Gazetesi’nin sponsorluğunda düzenlenen 4. Mazhar Zorlu Ligi’nde madalyalar verildi. Mahmut Özgener’in katıldığı törende şampiyonlar alkışlandı

Ödül coşkusu

Özel İzmir Spor Kompleksi’nde geleneksel olarak yapılan 4.Mazhar Zorlu Halı Saha Futbol Turnuvası, Dr.Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül töreni ile tamamlandı.
Milliyet Gazetesi’nin sponsorluğunda, Altay Sosyal Dayanışma Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, İzmir’i Sevenler Platformu’nun katkılarıyla gerçekleştirilen organizasyonun final gecesine, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Vali Yardımcısı Fazlı Akyürek, Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ, İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Koordinatörü Hüsnü Oral Doğan Gazetecelik Ege Bölge Temsilci Yardımcısı Deniz Sipahi’nin yanı sıra merhum işadamı Mazhar Zorlu’nun oğlu Kemal Zorlu, spor camiasının seçkin konukları katıldı.

Krallar sahnede
Toplam 72 takımın katılımıyla iki ay süren turnuvada Şirketler Kategorisi’nde birinci olan İzeltaş A.Ş., Serbest Firmalar Kategorisi’nde ilk sırayı elde eden Eminoğlu Mermer, Masterler’de şampiyon olan Nil Otogaz ve Bankalarda birinci olan Bank Asya’ya kupaları verildi. Süleyman Güner (İzeltaş), Serhan Erdinç (Eminoğlu Mermer), Cemal Seven (Nil Otogaz) ve Hasan Ata Açıkel (Bank Asya) ile turnuvanın en centilmenleri madalya ve kupa aldı.
Futbol Federasyonu’nun İzmirli Başkanı Mahmut Özgener, İzmir’e hem spor adamı hem sanayici olarak büyük hizmet veren merhum Mazhar Zorlu’nun adına yakışır bir organizasyon gerçekleştirildiğini belirterek, “Rekabet ve dayanışma ruhunu geliştiren sporun böyle bir etkinlikle hayat bulması İzmir için çok sevindirici. Milliyet Gazetesi’ne de böyle bir öncülük etmesi nedeniyle teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


Dört kategorinin birincileri
4.Mazhar Zorlu Ligi’nde Şirketler’de birinci olan İzeltaş takımına kupa ve madalyalarını Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Doğan Gazetecilik Ege Bölge Temsilci Yardımcısı Deniz Sipahi verdi. Eminoğlu Mermer’e ödüllerini Mazhar Zorlu’nun oğlu Kemal Zorlu taktim ederken, Nil Otogaz’a ve Bank Asya, şampiyonluk kupasını Altay Sosyal Dayanışma Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Eren Gevgeli’den aldı. Birinciler, ödül gecesinde toplu fotoğraf çektirerek sevinçlerini paylaştı.


203 maçta 1716 gol
Şirketlerarasında dostluğu, dayanışmayı geliştirmeyi hedefleyen ve 24 Eylül’de başlayan 4.Mazhar Zorlu Ligi’nde 720 sporcu mücadele etti. 20 Aralık’ta sona eren rekabette toplam 203 karşılaşma yapılırken, fileler 1716 kez havalandı. Centilmenlik ön plana çıktı. Şampiyona boyunca sadece 12 kırmızı kart gösterildi. Gelecek yıl beşincisi düzenlenecek halı saha maçlarında deneyimli hakemler görev yaptı.