Ege ‘Onun hakkı ödenmez’

‘Onun hakkı ödenmez’

19.05.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

Aydın’da koyunları telef olan Melek Yılmaz’ın imdadına Başkan Özlem Çerçioğlu yetişti. Üretici kadına, ikisi dişi biri koç olmak üzere üç sakız koyunu hibe edildi.

‘Onun hakkı ödenmez’

Köşk’ün Beyköy Mahallesi’nde koyunları telef olan üretici kadının imdadına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yetişti. Üretici kadına ikisi dişi biri koç olmak üzere üç sakız koyunu hibe edildi. Başından geçenleri anlatan Melek Yılmaz, “Sabah koyunlarımı telef olmuş olarak buldum. Hemen tanıdıklarıma haber verdim, Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na ulaştım” dedi.

Haberin Devamı

‘Onun hakkı ödenmez’

Eğitim için de yardım etti

Başkan Çerçioğlu’nun kendisine üç koyun gönderdiğini belirten Yılmaz, “Kendisine canı gönülden sonsuz teşekkür ediyorum. Daha öncesinde de çocuklarımın eğitimi için yardımcı olmuştu. Onun hakkı ödenmez. Uzun yıllardır koyunculukla uğraşıyorum. Gelen koyunların ırkı da çok güzel. Bundan sonra da sürü mü sakız koyununa çoğaltacağım” ifadelerini kullandı.

Başkan Çerçioğlu, adına hibe koyunları üretici Melek Yılmaz’a teslim eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanvekili Barış Altıntaş ise, “Herkesin başına olumsuzluklar gelebilir. Aydın Büyükşehir Belediyesi iyi günde de kötü günde de vatandaşımızın yanında” şeklinde konuştu.

‘Onun hakkı ödenmez’

Sahiller pırıl pırıl yapılıyor

Aydın sahillerinde sezona hazırlık çalışmaları başladı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri Büyükşehir’in sorumluluk alanındaki sahillerde temizlik çalışması gerçekleştirmeye devam ediyor. Özel araçlarla yapılan çalışmalarla sahillerdeki kumlar yabancı maddelerden arındırılıyor. Çıkar yabancı maddeler ise bertaraf tesislerine götürülüyor. Ekiplerin 24 saat esasına göre çalıştıklarını ifade eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşları çevrenin korunması konusunda duyarlı olmaya çağırdı. Başkan Çerçioğlu ayrıca herkesi Mavi Bayrak’larıyla ünlü Aydın’ın pırıl pırıl sahillerinde tatil yapmaya davet etti.

Haberin Devamı

‘Onun hakkı ödenmez’

4 ayrı noktada sondaja devam

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ekipleri, Çine’de Dutluoluk, Kadılar, Bucak ve Dereli mahalleleri olmak üzere 4 farklı noktada sondaj çalışması gerçekleştiriyor. Büyükşehir, her türlü toprak yapısında çalışma yapabilen, çamur ve hava sirkülasyonlu sondaj makinesiyle vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hizmet üretmeye devam ediyor. Vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yapılan hizmetler için teşekkür etti. Çerçioğlu, “Yeni nesil araçlarımız, çalışmalarımızda büyük kolaylık sağlıyor” dedi.