Ege Orman yangını raporu  Kılıçdaroğlu’na sunuldu

Orman yangını raporu  Kılıçdaroğlu’na sunuldu

01.07.2022 - 00:10 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, geçen hafta yaşanan yangın sırasında belediyenin yaptığı çalışmaları anlatan bir rapor sundu. 

Orman yangını raporu  Kılıçdaroğlu’na sunuldu

Marmaris’in geçen yılki acıları bir kez daha yaşadığını ifade eden Oktay, “371 personel ve 48 araçla canla başla çalıştık. Ekiplerimiz tek bir ağacın daha yanmaması için 7/24 esasına göre çalıştı. Yangın söndürülene kadar hiçbirimizin gözüne uyku girmedi. Yangının çıktığı ilk andan itibaren de önce ikram aracımız, ardından da alevlerin söndürülememesi üzerine kurduğumuz lojistik destek merkezimizle kahramanlarımızın her ihtiyacında yanında olduk. Marmaris’in her zor anında yanımızda olduğunuz için sizlere de çok teşekkür ediyoruz. Sesimizi duyurmamıza yardımcı oldunuz” dedi.

Haberin Devamı

Marmaris Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Kılıçdaroğlu da, “Yaşanan doğal felaketlerde gösterdiğiniz gayreti biliyorum. Marmaris’in yaşadığı bu şanssızlıkların artık sona ermesini dileyerek tüm vatandaşlarımıza selamlarımı iletiyorum. Cennet Marmaris her daim dünyanın en güzel yeri olacaktır, buna yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Yazarlar