Ege Ortak satın alma hareketi büyüyor

Ortak satın alma hareketi büyüyor

30.07.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ege İhracatçı Birlikleri’nin, Ege Bölgesi’nde yerleşik ihracatçı firmaların satınalma maliyetlerini aşağı çekmek ve daha rekabetçi hale gelmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirdiği, “Ege İhracatçı Birlikleri Ortak Satın Alma Projesi” genişliyor.

Ortak satın alma hareketi büyüyor

Ege İhracatçı Birlikleri ve Denizli İhracatçılar Birliği’nin 8 bin üyesine akaryakıt, sigorta, yurtiçi-yurtdışı kargo ve iletişim harcamalarını Garanti Bankası’nın Egeli ihracatçılara özel hazırladığı “Egeli İhracatçım Bonus Busines” kredi kartıyla yapmaları halinde önemli indirimler sağlayan projeye son olarak restoranlar dahil oldu.
Proje sayesinde Egeli ihracatçılar, ödemelerini “Egeli İhracatçım Bonus Business” kredi kartı yapmaları halinde Petrol Ofisi, Aviva Sigorta, TNT Express, MNG Kargo ve Doruknet’ten yaptıkları satınalmalarda çok özel indirimlere sahip oluyorlar. Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhrac atçıları Birliği Başkanı Emre Kızılgüneşler, indirim ağını restoranlara da yayayacaklarını kaydederek, “Kent merkezindeki restoranlarla görüşmelere başladık. Narlıdere, Güzelbahçe, Güzelyalı, Göztepe, Konak, Alsancak ve Karşıyaka’daki restoranlardan yüzde 10-15 arası indirim almayı hedefliyoruz. ” dedi.