Ege Otelde intihar etmek istedi

Otelde intihar etmek istedi

24.07.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir’in Foça İlçesi’nde, 40 yaşındaki O.B, kaldığı otel odasında çok sayıda ilaç içip, vücudunun çeşitli yerlerini keserek intihar girişiminde bulundu.

Otelde intihar etmek istedi

Durumu ağır olan O.B, hastanede tedaviye alındı. Foça’da bir çiftliğin sahibi olan evli, iki çocuk babası O.B’nin, bir yıl önce işinden ayrıldığı öğrenildi. Ayrıca O.B’nin, yakınlarına intihar edeceğini söyleyip, telefonu kapattığı öğrenildi.

Siparişçi zanlı ele geçirildi
İzmir’de işyerlerine sipariş verdikten sonra yanına gelen çalışanı oyalayıp hem para üstlerini hem de yiyecekleri alarak dolandırıcılık yapan C.Ş, polisin takibiyle yakalandı. Zanlı, L.O’nun işlettiği büfeyi arayan bir kişi, 17 kumru siparişi verdikten sonra 100 TL’nin üstünü istedi. Dolandırıcı, kumrularla birlikte bozuk olarak istediği parayı da aldıktan sonra kaçtı. 41 yaşındaki zanlı, aynı yöntemle dolandırıcılık yapmaya kalkışınca yakayı ele verdi.


Fırında yangın çıktı

Ortaca’da katlı apartmanın zemin katında bulunan ekmek fırının bacasında çıkan yangın kısa sürede çatı katına kadar yayıldı. Korkulu dakikaların yaşanmasına neden olan yangın itfaiye tarafından söndürüldü. Şans eseri, yangında ölü ya da yaralanan olmadı.