Ege Oy vermeye davet etti

Oy vermeye davet etti

04.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

AK Parti 1. Bölge 3. Sıra milletvekili adayı, Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, seçim çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Oy vermeye davet etti

Torbalı pazar yerinde esnafın sorunlarını dinleyen Çankırı, çiftçiye verilen desteğin esnafa da verilmesini isteyen vatandaşlara, yaratılmaya çalışılan ekonomik kriz ortamının üstesinden hep birlikte geleceklerinin sözünü verdi, “Ülke olarak ekonomimizin 3 önemli sac ayağı var. Bunlar tarım, turizm ve ticaret. Nasıl ki tarımsal alanda kalkınmak için çiftçilerimize yatırım yapıyorsak, fırsatlar sunuyorsak, ticaret alanında da bu işin erbabı esnaflarımızı düşünüyoruz. Hiç merak etmeyin esnafımız büyüyen ve güçlü Türkiye’nin en büyük paydaşlarından olacaktır” dedi. Daha sonra Torbalı seçim bürosunda teşkilat üyeleriyle Çankırı, kadınların yoğunlukta olduğu partililere “Ev ev, kapı kapı gezip davamızı anlatmalıyız” diye seslendi. AK Parti’ye olan desteği arttırmak için özellikle Doğu ve Güneydoğu kökenli hemşerilerinden oy istedi.

Haberin Devamı

Fotoğrafla anlattı

Mardinliler Derneği Başkanı Nevzat Aydın ve dernek üyelerini de ziyaret eden Ceyda Bölünmez Çankırı, memleketten haber soranlara Doğu ve Güneydoğuda son zamanlarda yaşanan gelişmeleri anlattı, bir vatandaşa Sur’da çekilen son fotoğrafları gösteren Çankırı, “Memleketimizin her köşesinde devletimiz hizmetlerini sürdürüyor. Hizmeti engelleyenlere, yokluktan, çaresizlikten nemalananlara artık geçit yok. Bizler de güçlü Türkiye için partimize desteğimizi sandıkta göstereceğiz” dedi.

Yazarlar