Ege Özmumcu, kaliteli ürünü uygun fiyata sunuyor

Özmumcu, kaliteli ürünü uygun fiyata sunuyor

21.10.2017 - 03:42 | Son Güncellenme:

Özmumcu Gıda Pazarlama, yeni tesisini Kemalpaşa Organize Sanayi’de hizmete açtı. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mumcu, “Yenilikçi bir anlayışla hizmet veriyoruz” dedi

Özmumcu, kaliteli ürünü uygun fiyata sunuyor

‘Dürüst, güvenilir, hızlı ve kaliteli eğitim’ anlayışıyla yola çıkan Özmumcu Gıda, yeni tesisini Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nde (KOSBİ) düzenlenen törenle açıldı.

Haberin Devamı

Özmumcu Gıda Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mumcu, faaliyetlerinin 90’a yakın büyük ve küçük dağıtım aracıyla 23 ili kapsayacak şekilde devam ettirdiklerini, toptan ve toptan üstü müşterilerine en kısa zamanda, en uygun fiyata ve en kaliteli hizmeti vermeyi ilke edindiklerini belirtti.

Mumcu, “Biz bu yola küçük bir bakkal dükkanıyla çıktık. 1978 yılında ‘niyet iyi akıbet iyi olur inşallah’ diyerek başladığımız yürüyüşümüz 1984 yılında toptan ve perakende operasyonumuzla biraz daha hareketlendi ‘büyük hedefler büyük kuruluşlar içindir’ diyerek kendimize 10’ar yıllık hedefler belirledik ve yolumuza devam ettik.

Girişimci anlayış

2011 yılında tescilini aldığımız ‘Son Osmanlı’ markalı paket bakliyat, paket toz şeker, küp şeker ürünleri ve ‘Kula Yunus Emre Bakliyat’ markasıyla daimi kaliteyi hedefledik. Yenilikçi ve girişimci anlayışla piyasada etkin olmaya devam ediyoruz” dedi. Özmumcu ailesini sevgi, saygı ve hoşgörüyle iyi bir noktaya taşımayı başardıklarını dile getiren Mumcu, “Türkiye’nin içinde bulunduğu sıkıntılı ortamlarda bile, güzel ülkemize ve ekonomisine güveni her zaman taze tuttuk. Yepyeni yatırımların içine girmekten çekinmedik. Ülkemizin her zamankinden daha çok ihtiyacı olan birliği beraberliği bölgemiz ve dünyadaki gücünden ilhan alarak birlik, beraberlik ve gücü temsil eden yepyeni bir logoyu tercih ettik” diye konuştu. Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu ve KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk, hayırlı olsun dileklerini iletti.