Ege Özverinin karşılığı

Özverinin karşılığı

09.03.2017 - 05:00 | Son Güncellenme:

Antrenman boykotu, havaalanı saldırısı ve ardı ardına gelen açıklamalar gölgesinde çıktığı Pendikspor maçını 3-1’lik skorla kazanan sarı lacivertliler, onurları için ter döktüler

Özverinin karşılığı

Bülent Buda: Bir yerde uygulama başlarsa, öteki yerlerde kıskançlık, benim neyim eksik duruşu sergilenir. Ya bu futbolcu

Özverinin karşılığı
dövme modası hangi ülkede kaldı. Ayıptır, ne denli ilkel kaldığımız kanıtlanıyor. Bucalı futbolcular takımı bu sezon bu ligde tutar ve de sonra ‘eyvallah’ derler. Hikayede değişen bir yer yok. Bu kulüp bir zamanlar zirveye tırmanma günlerinde de böyleydi. Sonra bakın neler oldu!

Fatih Tanfer: Bucaspor, Pendikspor karşısında çok önemli 3 puan aldı. Puanını 34 yapıp, tehlikeli bölgeden uzaklaştı. Geriye 9 maç kaldı. Bundan sonra Play Off yarışı içinde uğraşacaktır. Yönetimsel problemler halledilirse tecrübeli ve gençlerden oluşan çok iyi bir ekip Bucaspor.

Yeni yapılanma şart

Bu yıl idari sorunların çözüldüğü, problemlerin geride bırakıldığı bir sezon olursa, yeniden yapılanmayla çok daha iyi sonuçlar alınabilir.

İsmail Özelçinler: Sezon başından beri vurguluyorum. Bucaspor’un mevcut kadrosu, sorunlardan uzak bir şekilde sezona başlasaydı, şu an da zirve mücadelesi içinde olur, rahatlıkla Play Off’a kalırdı. Pendikspor gibi son üç haftayı galibiyetle kapamış bir takımı net bir skor ve iyi futbolla yenmesi de bunun küçük bir kanıtı. Ama yaşananlar ortada. Özellikle bir grup taraftarın, ki ben onlara taraftar demem. Futbolculara karşı yaptıkları çirkin saldırı asla affedilir gibi değil. Taraftar dediğin, iyi günde de kötü günde de takımlarının yanında olandır.