Ege Pamukkale turu

Pamukkale turu

20.04.2021 - 00:05 | Son Güncellenme:

Belediye Başkanı Avni Örki, ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini ‘Kürşad Tüzmen ile Benim Şehrim’ programında anlattı

Pamukkale turu

Önceki dönem Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Haber Global Tv’de yayınlanan ‘Kürşad Tüzmen ile Benim Şehrim’ programının çekimleri için geldiği Denizli’de, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin konuğu oldu. Güne balona binip güneşin doğuşunu izleyerek başlayan Tüzmen ve Örki, ardından motosikletleriyle şehir turu attı. Travertenlerin hemen altında yer alan Pamukkale Belediyesi Kocaçukur Tesisleri’ni ziyaret eden ikili, Hierapolis antik kentindeki tiyatro ve havuzda çekim yaptı.

Haberin Devamı

Değerine değer katmış

“Pamukkale Belediyesi’nin ilçenin turizmine yaptığı çalışmaları çok başarılı buldum” diyen Tüzmen, “İlçe belediyesi olarak, ‘Dünya Kültür Mirası listesindeki alanımız yeter’ dememişler. Travertenlerin ilçeye kattığı artı değeri artırmışlar. Başkan Örki, alternatif olarak balon ve yamaç paraşütünün de yaygınlaşmasına destek sağlamış. Kocaçukur tesisleri de yerli-yabancı tüm konuklar için artı bir güzellik olarak dikkat çekiyor” ifadelerini kullandı.

Başkan Avni Örki, “Bu program Pamukkalemizin tarihi ve doğal güzelliklerinin tüm dünyaya tanıtılması için güzel bir fırsat oldu. Hizmetlerimizle yerli ve yabancı turistler için önemli bir merkez olmaya devam edecek” dedi.

 

Yazarlar