Ege Pes etme göz göz!

Pes etme göz göz!

10.05.2017 - 03:15 | Son Güncellenme:

Sarı kırmızılı ekibin Mersin’de aldığı sancılı galibiyet, Play Off yarışındaki Bolu, Giresun ile Ümraniye’nin haftayı puansız kapatmasıyla daha anlam kazandı, sevinç ikiye katlandı. Haydi Göztepe son iki maç kaldı. Süper Lig hayalini gerçekleştir

Pes etme göz göz

Fatih Tanfer: Göztepe iyi oynamıyormuş, çok gol yiyormuş hepsini artık bir kenara bırakalım. Bunların değerlendirmelerini zamanı gelince yönetim yapar. Samsunspor ve Denizlispor maçlarından alınacak 6 puan Göztepe’yi Play Off’a taşır. Göztepe’de zaman hesaplaşma değil, Play Off’a çıkma zamanıdır. Teknik adama, futbolculara her zamankinden fazla güven ve sevgi gerekir. Play Off maçları daima sürprizlere gebedir. Yeter ki Göztepe orada oynasın. Göztepe taraftarının Play Off’ta yaratabileceği atmosferi görür gibiyim. Göztepe tarihtir. Bugüne kadar çok güzel anıları vardır. Lütfen sahip çıkalım. Eski güzel anıları yeni umutları olsun. Bu anılara yenilerini ilave edebilmek içinr lütfen Samsunspor maçında herkes stada!

Haberin Devamı

Futbol panayırı

Bülent Buda:Rakibi hafife almadılar önemsediler. Kazanma iradesi yüksekti. Zihinsel vede fiziksel olarak farklı bir skora gereksinimleri vardı ulaştılar. Yazının bu kadarı ilk yarı bittiğinde defterime düştüğüm notlar. Ardından ikinci yarı, bence insanlar olurmu böyle şey diyecek ama inanılmaz harikaydı. Oynayın, izleyenin 40 yılda bir tanıklık edeceği futbol panayırı gibi. Futbolcular için tam bir hesaplaşma, şaşkınlık, düş kırıklığı, üzüntü, coşku, sevinç ne ararsan içinde olan ikinci bir 45 dakika. Hiçbir eleştirim yok. İyiki böyle bir maçı izlemişim. Hepimizin ders çıkaracağı özel bir durum. Bu bağlamda Göztepeli futbolculara bir uyarım olacak. Size 5 atan her zaman 6 yemez.

Haberin Devamı

Mehmet Demirtaş: Göztepe Mersin İdman Yurdu deplasmanında adeta saç baş yoldurttu. Maç hakkında fazla konuşulacak birşey yok. Kahreden galibiyet. Haftalardır şampiyonluğu isteyen ama mücadele etmeyen, rakiplerin puan kaybetmesiyle Play Off’un içinde kendini bulan bir Göztepe... İnsanın aklına takılıyor. Ligin ilk yarısını lider kapatan sarı kırmızılı ekip ligin ikinci yarısında üst üste alınan başarısızlıkların faturasını Okan Hoca’ya kesti. Okan Hoca düşmeme mücadelesi veren Akhisar’ın başına geçti. Okan Hocalı Akhisar 5 maçta 4 galibiyet aldı. 16 gol attı! Neyse toz pembe bir tablo çizelim. Son 2 maç kaldı. Arkadaşların morallerini bozmayalım. Bu haftaki Samsunspor maçında Bornova Stadı’nda inananlar ordusunun mücadelesini hep birlikte izleyip, destekleyelim.

Umarım ders alınır

İsmail Özelçinler: Göztepe Mersin’i deplasmanda 6-5 yendi! Rakiplerinin de kaybetmesiyle Play Off rayına oturdu. Müthiş! Geride kalan maçlarını kazanarak Göztepe’nin Play Off yarışında kalacağına inanıyorum. İnanıyorum da, Mersin karşısında 4-0 galibiyetten skorun 4-4’e gelmesine hala inanamıyorum. Yenilmekten beter değil mi 4-0 sonrası 4-4’e gelmek... Umarım, bu maçtan çok büyük bir ders alınır ve kalan maçlarda aynı hatalar yapılmaz...

Yazarlar