Ege Philip Morris’te 25. yıl gururu

Philip Morris’te 25. yıl gururu

27.12.2017 - 01:01 | Son Güncellenme:

Philsa Philip Morris, 25. kuruluş yıldönümünü Torbalı’daki fabrikasında düzenlenen etkinlikle kutladı. İşletmeler Direktörü Voegeli, başarıları tüm çalışanlara bağladı

Philip Morris’te 25. yıl gururu

Türkiye’nin ve Ege Bölgesi’nin en büyük sanayi kuruluşlarından biri olan Philsa Philip Morris/Sabancı, 25. kuruluş yıldönümünü, Torbalı’da düzenlenen etkinliklerle kutladı. Kutlama etkinliklerine, hali hazırda şirkette görev yapan çalışanların yanı sıra, farklı zamanlarda emekli olarak şirketten ayrılan yaklaşık 150 eski çalışan da katıldı.

Haberin Devamı

‘Geçmişten Geleceğe’

Etkinlikler kapsamında, fabrikanın 25 yılını özetleyen ve 1992 yılından günümüze kadar olan döneme ilişkin kilometre taşlarının sergilendiği ‘Geçmişten Geleceğe’ adlı alanın açılışı da yapıldı. Açılış töreninde konuşan İşletmeler Direktörü Dominique Voegeli, 25 yıl önce temelleri atılan fabrikanın, Philip Morris International (PMI) ekosistemi içinde üst üste üç kez ‘En İyi Fabrika’ seçildiğini ifade etti; bu konuma gelmenin sadece üstün teknolojiye sahip donanımla değil, kaliteli iş gücüne yaptıkları yatırım, tüm çalışanların bağlılığı ve katkılarıyla gerçekleştiğini dile getirdi.

‘Ayrıcalıklı iş ortamı’

Bu başarı hikâyesinin gerçekleşmesine katkı sağlayan tüm çalışanlara teşekkür eden Voegeli, farklı nesillerin birbirlerinden öğrenerek çalıştığı, ayrıcalıklı iş ortamının kendilerini başarıya götüren önemli bir etken olduğunu vurguladı.

Haberin Devamı

Ekonomiye katkı

Yönetim Kurulu Murahhas Azası Enrique Jimenez, Philip Morris/Sabancı olarak Türkiye ekonomisine sağladıkları katkıdan dolayı mutluluk duyduklarını dile getirdi, “1990’lı yılların başında temelini attığımız ticari faaliyetlerimizi her yıl artan yatırımlarla sürdürmekteyiz. Türkiye’deki toplam yatırımımız, 2017 sonu itibarıyla, 1 milyar doları aşmış bulunuyor. Sadece son üç yılda yaptığımız yatırım miktarı, 300 milyon doların üzerinde” dedi.