Ege PHILSA yönetiminde değişiklik

PHILSA yönetiminde değişiklik

17.08.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

PHILSA, Philip Morris Sabancı Sigara ve Tütüncülük Sanayi ve Ticaret A.Ş. İşletmeler Direktörlüğü’ne Dominique Voegeli atandı.

PHILSA yönetiminde değişiklik

Voegeli, hem Ege Bölgesi’nin hem de Türkiye’nin üretim devlerinden olan ve Philip Morris International’ın dünya genelindeki 47 fabrikası içinden “2011 Yılının En İyi Fabrikası” seçilen Philsa’nın tüm operasyonunu yönetecek. 1967 doğumlu Dominique Voegeli, 1990’da İsviçre’de bulunan HES- Yverdon Üniversitesi Elektrik Mühendisliği’nden mezun oldu. Voegeli, 2000 yılında Open University Milton Keynes’den MBA derecesini aldı. Kariyerine 1991 yılında Philip Morris International’de İsviçre Operasyonlar/İşletmeler Yönetici Adayı olarak başlayan Dominique Voegeli, PMI bünyesinde artan sorumluklarla çeşitli görevlerde bulundu

Haberin Devamı

İncitaş’dan ‘akü yol yardım’ hattı

İncitaş’ın, araç kullanıcılarına hızlı hizmet ve kaliteli ürün desteği vermek amacıyla hayata geçirdiği 4445Akü (258) yol yardım hattı, bayileri için yeni bir hizmet kanalı olacak. İncitaş Genel Müdürü Serdar Demirdağ, “Hattımız, araç kullanıcılarına en kısa sürede en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyor. Aracıyla yolda kalan herkes çağrı merkezimiz arayıp, en yakın İncitaş Bayisi ile iletişime geçecek. Standart bir fiyat üzerinden yol yardım hizmeti sunmayı amaçladığımız projenin Temmuz ayında İstanbul’da başlayan uygulama kısa sürede tüm Türkiye’ye yayılacak” dedi.

Polonyalı gençler meslek öğrenecek

İzmir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası ev sahipliğinde Avrupa Birliği projesi kapsamında İzmir’e gelen 19 Polonyalı öğrenci stajlarına başladı. AB Hayat boyu Öğrenme Projesi kapsamında kentimize gelen 19 öğrenci ve 2 Polonyalı öğretmen İzmir’de mesleki donanımlarını artıracak. İzmir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası’nda buluşan Polonyalı gruba İzmir’in sektördeki yerini tanıtacaklarını kaydeden Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mevlüt Turun, konukları gönüllü tanıtım elçisi olarak gördüklerini aktardı.