Ege Pınar Et kriterlere uydu hijyen sertifikasını aldı

Pınar Et kriterlere uydu hijyen sertifikasını aldı

25.06.2020 - 00:01 | Son Güncellenme:

Pınar Et, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın önderliğinde, Türk Standartları Enstitüsü tarafından hazırlanan kılavuzdaki kriterleri yerine getirdi, ‘Kovid-19 Güvenli Üretim Belgesi’ almayı başaran ilk entegre et ürünleri firması oldu.

Pınar Et kriterlere uydu hijyen sertifikasını aldı

İlk günden bu yana gıda güvenliği konusunda etkin bir şekilde çalıştıklarını belirten Pınar Et Genel Müdürü Tunç Tuncer, “AB standartlarında ve sertifikalarla tescillenmiş hijyenik koşullarda üretim yapıyoruz. TSE Deney Laboratuvarı Onay Belgesi’ne sahip laboratuvarımız ve tüm ürün süreçlerinde uyguladığımız Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemi ile yüksek kalite standartlarımızı koruyoruz. İş sağlığı ve güvenliği ile hijyen ve kalite standartlarından ödün vermeden faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.