Ege Pınar Karşıyaka Avrupa mesaisinde

Pınar Karşıyaka Avrupa mesaisinde

18.12.2019 - 00:00 | Son Güncellenme:

FIBA Europe Cup’ta ilk turu lider tamamladıktan sonra 2. turda L Grubu’ndaki ilk maçında ZZ Leiden’i 105-65 yenen ve yeniden lider olan Pınar Karşıyaka, bugün en önemli rakiplerinden Rus Enisey’i ağırlayacak.

Pınar Karşıyaka  Avrupa mesaisinde

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’ndaki maç 20.00’de başlayacak. Enisey, FIBA’nın Europe Cup’ta bu sezon 4 kez açıkladığı güç sıralamasında lider ve grupta Pınar KSK’nin ardından üçüncü sırada bulunuyor. İlk iki sırayı alacak takımların çeyrek finalist olacağı grupta Kaf Kaf, rakibini farklı yenerek avantaj sağlamayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Hogue ilk kez

Pınar Karşıyaka, Enisey’de forma giyen, eski oyuncusu Dustin Hogue’a da rakip olacak. Karşıyaka kadrosunda olduğu dönemde resmi maçlarda 1 dakika bile oynamadan giden, kulübe geçen ay FIBA’dan transfer yasağı getiren Hogue, bu sezon Enisey’e transfer oldu. Karşıyaka’ya 2017-18 sezonunun başında transfer olan Hogue’un lisansı, Türkiye’ye gelmeden önce Temmuz 2017’de sözleşme imzaladığı Güney Kore ekibi Goyang Orions 100 bin dolar bonservis bedeli isteyince çıkarılamadı.