Ege Play Off’da başarılar

Play Off’da başarılar

06.04.2017 - 04:15 | Son Güncellenme:

Menemen Belediyespor Kayseri Erciyesspor’u 4-1 mağlup ederek üçüncü sıraya yükseldi. Play Off hattında yerini sağlamlaştıran sarı lacivertlilerin sıradaki rakibi Hatayspor

Play Off’da başarılar

Fatih Tanfer: Kayseri Erciyesspor karşısında aldığı 4 gollü galibiyetle puanını 55’e çıkardı. Takımda iyi ve kaliteli birçok oyuncu var. Hakikaten bu grubun önemli takımlarından. Geçmişe takılı kalmayalım. Ancak bu gruptan şampiyon olarak çıkmaması da çok yazık. 4 maçı var. 2’si düşme mücadelesi 2. si’de Play Off yarışı yapan takımlarla. Suat Kaya gibi tecrübeli bir teknik direktörün takımı bundan sonra Play Off’a hazırladığına inanıyorum. Güçlü ve takım halinde hergün artan form grafiği Menemen BLD.’nin hakettiği yere geleceğine inanıyorum. Gelmelidir de.

Bülent Buda: Bu aşamada samimi bir uyarı yapayım ilk sıra çok uzak bir olasılık. Ancak ironi olacak ama Play Off bile garanti değil. Uyarı bizim ödevimiz. Zirvedeki takımlar içinde Menemen en çok gol yiyen takım. Ne ilginçtir ki en çok gol atan takımda o. Her maç yediğinizin bir fazlasını atmış olsanız sorun değil. Ancak durumda öyle değil. Önümüzdeki Hatay maçı sanki çok şeyin belirleyicisi olacak.

İsmail Özelçinler: Menemen Belediyespor, zayıf rakibi Kayseri Erciyesspor’u yenerek Play Off yolunda rahat bir soluk aldı. Menemen, bundan sonraki haftalarda Play Off’ta başarılı olup TFF 1. Ligi’ne çıkmanın hesaplarını yapacaktır. Mevcut kadrosu bunu başaracak güçtedir.

Mehmet Demirtaş: Menemen Belediyespor’un bu saatten sonra hata yapma lüksü yok. Bir üst lig hayali için 4 maç kaldı. Bu hafta en yakın takipçisi Hatayspor deplasmanına çıkacak. 3 puanla dönmekten başka çaresi yok. Menemen’im kadro yapısına ve daha önceki performanslarına baktığımızda kalan 4 maçtan puanlarla döneceğine ve bir üst lige çıkacağına inananlardanım.

Yazarlar