Ege Polis taraftarın gırtlağını sıktı

Polis taraftarın gırtlağını sıktı

04.10.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sporda Şiddet Yasası yürürlüğe girerken, statlarda bildik yöntemlerle şiddete karşı mücadele sürüyor.

Polis taraftarın gırtlağını sıktı

Hafta sonunda Aydın’da oynanan Aydınspor 23-Siirtspor maçında polis, bir taraftarı, gırtlağını sıkarak susturdu. Protokol tribününde meydana gelen karışıklıkta Siirtsporlu olduğu sanılan bir taraftarın Aydınsporluların arasına atlamasıyla tırmanan gerilime polis müdahale etti.

Yasaları uygulasınlar
Emniyet güçleri, Sporda Şiddet Yasası çerçevesinde taraftarı alıp götürmek yerine, gırtlağını çıkarak olaya hakim oldu. Polisin bu tutumu, taraflı tarafsız herkesi şaşırttı. Kulüp Başkanı Ahmet Gümüş’ün olayları yatıştırma çabaları boşa çıktı. Taraftarlar, polisin katı tutumunu sert bir dille eleştirdi.

Buca golü unuttu
KARTAL’A deplasmanda 1-0 yenilerek ikinci mağlubiyetini alan Buca’nın gol yollarında etkisiz kalması kurmayları endişelendirdi. Geçen sezon Teknik Direktör Sait Karafırtınalar yönetiminde Süper Lig’de oynadığı 7 maçta da gol atmayı başaran Fırtına, bu sezon 1. Lig’de ilk üç haftayı da boş geçmedi. Fakat Konya ve Kartal maçlarında fileleri havalandıramadı.

Haberin Devamı

Akhisar umut verdi
İLK 5 haftayı Lider Boluspor’un (11) sadece üç puan gerisinde 7. sırada geçen Akhisar Bld’de Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, “İlerleyen haftalarda takımımızın gücü daha iyi ortaya çıkacak” dedi. Hamzaoğlu, “Daha sonra 8 gün içinde Adana ve Elazığ’la deplasmanda, Göztepe’yle evimizde karşılaşacağız. Bu periyodu en az puan kaybıyla atlatmalıyız” diye konuştu.