Ege Potada derbi günü

Potada derbi günü

19.03.2011 - 02:48 | Son Güncellenme:

İzmir’in iki takımı Pınar KSK ile A.Petkim, kozlarını 18.00’de Arena’da paylaşacak. Ne, zirve mücadelesi veren Demir’in KSK’sinin, ne de Bıyıktay’ın ateş hattındanki A.Petkim’inin kaybetmeye tahammülü yok

Potada derbi günü

Beko Basketbol Ligi’nde son 10 maçta sekiz galibiyet alarak zirve mücadelesine ortak olan Pınar KSK, altı galibiyetle düşme potasının hemen üzerinde bulunan Aliağa Petkim’i bugün Karşıyaka Arena’da ağırlayacak. Murat Biricik, Kaan Büyükçil, Ahmet Tatlıcı hakem üçlüsünün yöneteceği müsabaka 18.00’de başlayacak. Bilet fiyatı 1 TL.

Aliağa iddialı geliyor
Hakan Demir’in takımı KSK, Aliağa’yı yenerek beşincilik yarışında avantaj sağlamak istiyor. Geçen hafta Erdemir’i yenerek beş maç sonra kazanan Aliağa Petkim ise ateş hattından bir adım daha uzaklaşmak için mücadele edecek.
Burak Bıyıktay, Arena’ya galibiyet için geleceklerini söyledi. İlk maçı Aliağa Petkim 84-82 kazanmıştı. pınar Karşıyaka, ligde üçüncü sezonunu geçiren Aliağa Petkim’e evinde hiç yenilmedi.

Haberin Devamı

Bornova, Erdemir deplasmanında
Antalya BŞB’ye evinde yenilerek düşme hattının bir basamak üstüne gerileyen Bornova Bld, deplasmanda bugün Erdemirspor’la karşılaşacak. Erdemir Spor Salonu’ndaki müsabaka 17.30’da başlayacak. İki hafta önce Edirne deplasmanındaki Olin Gençlik maçında Teknik Komiser Kadir Özçelik’in raporuyla iki maç ceza alan Antrenör Aclan Kavasoğlu, bugün de sahadaki yerini alamayacak.

Ankaragücü-KSK İZKA
Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde normal sezonun bitimine 5 maç kala 10 puanla düşme hattında yer alan Karşıyaka İZKA, Ankaragücü’ne konuk olacak. Başkent Spor Salonu’ndaki mücadale 13.00’te başlayacak. Ligde 23 yıldır mücadale eden, sezona büyük tartışmalarla başlayan Kaf-Kaf, kalan maçlarda 3 galibiyet alıp kümede kalma hesapları yapıyor.