Ege Renkli gecelere devam

Renkli gecelere devam

15.11.2018 - 08:30 | Son Güncellenme:

Tibet Özer’in sahibi olduğu Berduşşş Meyhane, 5. kez sezon açtı.

Renkli gecelere devam

Bugüne kadar birçok ünlü sanatçıyı konuk eden Berduşşş, bu yıl da İzmir’i sürpriz konserler ve özgün isimlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Tepecik Senfoni Orkestrası’nın fasılıyla başlayan geceler; Pelin Elitez, Mix of the Dance Show, Aslızen (cuma-cumartesi) ve Cevher’le (çarşamba) devam edecek.

Haberin Devamı

Bravo bu çocuklara!

Türkiye’nin ilk ve tek çocuk resim okuluna sahip olan Narlıdere Belediyesi’nin kursunda akademik eğitim alan 15 çocuk sergi açtı. Hem dünyada hem de Türkiye’de dereceleri bulunan çocukların resimlerini, Belediye Başkanı Abdül Batur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koçak ve Narlıdere Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Genel Koordinatörü Ali Gökdermen de inceledi.

Renkli gecelere devam

15 çocuğun katıldığı serginin kurdelesini, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koçak, Narlıdere Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Genel Koordinatörü Ali Gökdermen, küçük sanatçılar ve aileleri kesti.

18 sanatçıdan ‘Esintiler’

Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi, İzmirli 18 sanatçının eserlerinden oluşan ‘Ekim’den Esintiler’ adlı resim sergisine ev sahipliği yapıyor. Rektör Prof. Dr. Necdet Budak’ın ev sahipliğindeki sergide Ali Açıkalın, Ali Temel Köseler, Atilla Cengiz Kılıç, Bedri Karayağmurlar, Candan Güngör, Ekin Boztaş, Ekin Erman, Elçin Ünal, Filiz Pelit, Gören Bulut, Lale Temelkuran, Mehmet Boztaş, Oğuz Demir, Sema Okan Topaç, Serdar Yörük, Şenol Tilki, Ülkü Ünal ve Varol Topaç’ın eserleri yer alıyor. Rektör Prof. Dr. Budak, üniversite olarak sanata büyük önem verdiklerini belirtti.

Haberin Devamı

Renkli gecelere devam