Ege Rıfat Nalbantoğlu: Nerede kalmıştık?

Rıfat Nalbantoğlu: Nerede kalmıştık?

14.07.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

CHP İl Başkanlığı’ndan yönetimiyle birlikte istifa eden Ekrem Bulgun, görevi Rıfat Nalbantoğlu’na devretti.

Rıfat Nalbantoğlu: Nerede kalmıştık

Genel Sekreter Önder Sav’a yakın parti meclisi üyeleri, belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililerin katılımıyla gerçekleştirilen törende halef-selef birbirlerini çiçeklerle karşılayıp uğurladı. Bulgun, yeni yönetime başarılar diledi.
Nalbantoğlu ise 4 ay 13 gün sonra yeniden oturduğu koltukta, “Aslında işin doğası gereği hiç olmaması gereken ama olduktan sonra da 2 ay 23 gün sonra bitmesi gereken amaanormal koşullar nedeniyle 4 ay 13 gün yaşadığımız ayrılıktan sonra ‘Nerede kalmıştık’ diyerek sözlerime başlamak istiyorum. CHP’nin Türkiye genelinde hedefleri belli. Sorunlar belli. İzmir örgütü olarak İzmir’de çıta da belli. İktidar hedefinde bu koşuyu daha da hızlandırmak için çaba harcayacağız” dedi.
Rıfat Nalbantoğlu, ilk olarak referanduma kilitleneceklerini, il danışma meclisini toplayarak rotalarını çizeceklerini dile getirdi. Çalışmalarında profesyonellerden destek alacağını vurgulayan Nalbantoğlu, “Ekonomik ve stratejik konularda Ali Nail Kubalı danışmanlık yapacak. Ayrıca, 50 kişilik Bilim ve Yönetim Platformu oluşturacağız” diye konuştu.
Nalbantoğlu, Devlet Bakanı Mehmet Aydın’ın, “Recep Bey diyerek oy toplamlamaya çalışan Kılıçdaroğlu’nun İzmir’den oy alacağını düşünmüyorum” sözlerine de şu yanıtı verdi: “Oyların hangi oranda düşüp yükseleceğini 12 Eylül’de hep beraber göreceğiz.”