Ege Sağlıkçılar, tek çatı altına girdi

Sağlıkçılar, tek çatı altına girdi

24.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

İzmir’deki sağlık kuruluşları, Sağlık Bakanlığı’nın düzenlemesiyle tek çatı altında birleştirildi. İl Sağlık Müdürlüğü görevine devam eden Uzm. Dr. Bediha Salnur, kentteki hastanelerin tamamına yakınındaki ve diğer sağlık kurumlarındaki yöneticileri belirleyip daha iyi hizmet için A takımını kurdu.

Sağlıkçılar, tek çatı altına girdi

Yeni dönemi anlatan Salnur, “İnsan odaklı en iyi sağlık hizmetini tüm halkımıza en iyi şekilde vermek üzere çıktığımız bu yolda, arkadaşlarımla beraber görevlerimizi devraldık. Üzerimize düşen görevin bilincinde ve farkındayız. Artık tek çatı altında toplandık. Hedeflerimizi belirledik, yola çıktık” diye konuştu.

Haberin Devamı

Tüm sağlık tesislerindeki yönetim kadrolarını oluşturduktan sonra İzmir’in sağlığı için projeler ve yatırımlar yapmak amacıyla yola çıktıklarını söyleyen Uzm. Dr. Bediha Salnur, yeni dönemi anlattı.

400 kişiyle buluştu

Kentin sağlık hizmetinde büyük rol oynayacak sağlık müdür yardımcıları (başkanlar), başkan yardımcıları, uzmanlar, ilçe sağlık müdürleri, hastane başhekimleri, yardımcıları ve müdürleri başta olmak üzere yaklaşık 400 kişiyle bir araya gelen Salnur, “İzmir’in sağlığını en iyi seviyelere taşımak için çalışacağız” dedi.