Ege ‘Sahipsiz değildir’

‘Sahipsiz değildir’

28.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, ilçede ikiz kuleler olarak adlandırılan kaçak yapıların sahipleri olan rant çeteleri tarafından geçtiğimiz günlerde bir restoranda saldırıya uğramış ve hastaneye kaldırılmıştı.

‘Sahipsiz değildir’

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, ilçede ikiz kuleler olarak adlandırılan kaçak yapıların sahipleri olan rant çeteleri tarafından geçtiğimiz günlerde bir restoranda saldırıya uğramış ve hastaneye kaldırılmıştı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’da Başkan Atabay’a destek olmak için Didim’e geldi. Hain saldırıyı kınayan Torun, “Keşke Didim’e belediye başkanımızın başarılarını ve yaptığı hizmetleri kutlamak için gelseydim ama bugün kendisine geçmiş olsun demek için buradayız. İnşallah önümüzdeki günlerde de Didim’e sunduğu o güzel hizmetleri açılışlarında bir araya gelerek, o mutluluğu paylaşacağız” dedi.
“Hepinize geçmiş olsun inşallah böyle bir olayı daha asla yaşamayız” diyerek sözlerin devam eden Torun, “Ayrıca yaşamayacağız da başkanımız sahipsiz değil. Önce siz yanındasınız biliyorum sonra da biz her zaman yanındayız” diye konuştu.