Ege Sandal: Her alanda güçlü bir Bayraklı’yı birlikte inşa ettik

Sandal: Her alanda güçlü bir Bayraklı’yı birlikte inşa ettik

17.12.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Türkiye Meclis Üyeleri ve Belediye Başkanları Birliği’ni ziyaret etti, geçmiş dönemlerde belediye başkanlığı ve meclis üyeliği yapmış üyelerle bir araya geldi.

Sandal: Her alanda güçlü bir Bayraklı’yı birlikte inşa ettik

 4.5 yılda ekonomide güçlü bir Bayraklı yarattıklarını ve gelinen noktada her alanda örnek bir ilçe oluşturduklarını belirten Sandal, “Pandemi, deprem ve sel felaketleri ilçemizi derinden etkiledi. Tüm personelimizle birlikte Türkiye’ye örnek olacak dayanışma örneği gösterdik. İlk andan kalıcı konutlara çıkana kadar tüm ihtiyaç sahiplerimizin yanında olduk. Emsal artış ve K sınırı uygulamalarıyla inşaat haklarını artırdık ve vatandaşlarımızın evine karşılık 1+1 ev değerinde kazanç sağladık.  

Haberin Devamı

Bütçe konusunda İzmir’de en iyi performansı sergileyen üç belediyeden biri olduk ve ekonomik istikrar ile birlikte hem personelimizin maaşları ve tüm haklarını gününde ödedik hem de piyasaya borçsuz bir belediye yarattık. 60 hektarlık Cengizhan, Alpaslan, F. Edip Baksı, 80 Hektarlık Adalet ve Manavkuyu, 80 hektarlık yeni kent merkezi, 600 hektarlık Yamanlar, Gümüşpala, Onur, Nafiz Gürman ve Postacılar mahallelerimizde revizyon imar planlarımızı tamamladık. Birkaç ay içinde ilk kazmayı vurarak, inşaatlara başlayacağız” dedi.