Ege Şehrin içinde A Plus proje

Şehrin içinde A Plus proje

15.11.2018 - 08:30 | Son Güncellenme:

Yücesoy Mühendislik’in yapımına devam ettiği Yücesoy Santrall, Sign of The City 2018 Gayrimenkul Ödülleri’nde en iyi premium projeler arasında yer aldı.

Şehrin içinde A Plus proje

Yücesoy Mühendislik, Yücesoy Santrall projesiyle sektörün en prestijli ödüllerinin verildiği Sign of The City 2018 Gayrimenkul Ödülleri’nde en iyi premium projeler arasında En İyi Karma Kullanımlı Proje kategorisinde yer aldı. Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Üyesi Evren Gökçöl, sektörün deneyimli isimlerinden ve akademisyenlerden oluşan jüri tarafından verilen ödüllerde yer almaktan gurur duyduklarını kaydetti. Bornova’da yapımı devam eden Yücesoy Santrall’in gerek konumu gerekse de mimarisiyle ön plana çıktığını belirten Gökçöl, arsa yapısına uygun ve az katlı olarak planlanan binanın butik çarşı ve sosyal yaşam konseptleriyle birlikte tercih edildiğini ifade etti.

Haberin Devamı

Özel fırsatlar

Üniversite, hastane ve iş merkezlerinin yoğun olduğu, enerjisi yüksek bir bölgede konumlanan Yücesoy Santrall projesinin 2020 yılının Eylül ayında teslim edileceği bilgisini veren Gökçöl, projenin A Plus segmentte yer aldığını; ferah ve aydınlık tasarımıyla yatırımcılar kadar oturanlar tarafından da tercih edileceğini sözlerine ekledi.

Gökçöl, “Proje metroya 200 metre mesafede. Yaşar Üniversitesi ve Ege Üniversitesi’ne çok yakın konumda. Bölgenin konut alanında çok ciddi bir gelişme potansiyeli var.

Yücesoy Santrall otel konforunda ve rahatlığında kent merkezinde bir yaşam arzu edenler için büyük bir fırsat” dedi. Gökçöl, projenin ödülü kazanmasının şerefine 24 Kasım’a kadar sınırlı sayıda dairede uygulanacak çok özel bir fırsatla, 3+1 daire fiyatlarını 575 bin, 1+1 daire fiyatlarını 285 bin liraya indirdiklerini ifade etti.