EgeSekiz Eylül Hastanesi, gün sayıyor

Sekiz Eylül Hastanesi, gün sayıyor

20.03.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Ma­ni­sa’da son ha­zır­lık­la­rı de­vam eden Se­kiz Ey­lül Has­ta­ne­si fa­ali­ye­te geç­mek için gün sa­yı­yor.

Sekiz Eylül Hastanesi, gün sayıyor

Ma­ni­sa’da son ha­zır­lık­la­rı de­vam eden Se­kiz Ey­lül Has­ta­ne­si fa­ali­ye­te geç­mek için gün sa­yı­yor. Mart ayı­nın son­la­rı­na doğ­ru açıl­ma­sı plan­la­nan has­ta­ne bi­na­sın­da­ki her tür­lü alt ya­pının ta­mam­lan­dı­ğı­nı kay­de­den Özel Se­kiz Ey­lül Has­ta­ne­si Baş­he­ki­mi Op.Dr.Mus­ta­fa M.Gür­can, “Has­ta­ne­mi­zin açıl­ma­sı için ge­rek­li baş­vu­ru­la­rı da­ha ön­ce yap­mış­tık. Sağ­lık Ba­kan­lı­ğı ta­ra­fın­dan ya­pı­lan de­ne­tim­le­ri ba­şa­rıy­la ta­mam­la­dık. Şim­di ba­kan­lık­tan ge­le­cek fa­ali­yet bel­ge­si­ni bek­li­yo­ruz. Bu bel­ge ge­lir gel­mez ça­lış­ma­la­rı­mı­za baş­la­ya­ca­ğız. Altı or­ta­ğın bi­ra­ra­ya gel­me­si ile ku­rul­duk. Ma­ni­sa mer­ke­zin­de yer alan ve 9 kat­lı olan has­ta­ne­miz için 10 mil­yon YTL’lik bir ya­tı­rım yap­tık. 42 ya­ta­lı olan has­ta­ne­mi­zin sağ­lık per­so­ne­li ile bir­lik­te alt­ya­pı hiz­met­le­riy­le de Ma­ni­sa’nın en iyi­si ola­ca­ğı­na ina­nı­yo­rum” di­ye ko­nuş­tu.
Se­kiz Ey­lül Has­ta­ne­si’nde Ma­ni­sa’nın ta­nın­mış dok­tor­la­rı­nın gö­rev ya­pa­ca­ğı­nı kay­de­den Gür­can, her bi­rim­de hiz­met ve­re­ceklerini ifa­de ede­rek şun­la­rı söy­le­di;

Haberin Devamı

Her branş­ta va­rız
“Ala­nın­da uz­man 30 dok­tor ar­ka­da­şı­mız­la has­ta­la­rı­mı­zı te­da­vi ede­ce­ğiz. Bün­ye­miz­de bu­lu­nan dok­tor­la­rı­mız­la id­di­alı­yız. Bu­nun için Ma­ni­sa’nın önem­li isim­le­ri­ni bi­ra­ra­ya ge­tir­dik. Has­ta­ne­miz­de, acil ser­vis, am­bu­lans hiz­me­ti, anes­te­zi­yo­lo­ji ve re­ani­mas­yon, ağız ve diş sağ­lı­ğı, ço­cuk sağ­lı­ğı, bi­yo­kim­ya, da­hi­li­ye ve ha­ri­ci­ye, yo­ğun ba­kım üni­te­si, cil­di­ye, fi­zik te­da­vi ve re­ha­bi­li­tas­yon, ge­nel cer­ra­hi, gö­ğüs has­ta­lık­la­rı, da­hi­li­ye, göz has­ta­lık­la­rı, ka­dın has­ta­lık­la­rı, do­ğum, kalp da­mar cer­ra­hi­si ve yo­ğun ba­kım üni­te­si, kro­ner yo­ğun ba­kım üni­te­si, ku­lak-­bu­run­-bo­ğaz has­ta­lık­la­rı, be­yin cer­ra­hi­si, or­to­pe­di ve trav­ma­to­lo­ji, rad­yo­lo­ji, bev­li­ye ve ye­ni do­ğan yo­ğun ba­kım üni­te­si gi­bi tıb­bi bi­rim­ler bu­lu­nu­yor. Bu­ra­da ça­lı­şa­cak 130 per­so­ne­li­miz de has­ta­la­ra ge­rek­li olan her ko­nu­da on­la­ra yar­dım­cı ola­cak” şek­lin­de ko­nuş­tu.