Geri Dön

‘Selçuk’un turizmde önemli potansiyeli var’

Ege Bölgesi 3. Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı’na Selçuk Belediyesi katıldı. Selçuk’un birbirinden lezzetli Ege yemeklerini tanıttığı stant katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Stantta, Şevket-i Bostan, otlu gözleme, salyangoz, incir tatlısı gibi lezzetlerin sunumu yapıldı.

‘Selçuk’un turizmde önemli potansiyeli var’

Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, “Fuara katılım her sene artıyor. Biz bu fuarda kentimizin turizm potansiyelinin yanı sıra Ege mutfağının lezzetlerinin tanıtılmasına da katkı sunuyoruz. Bu fuarların gelecekte önemli yer alacağı düşüncesi içerisindeyim” dedi.

Sürdürülebilirlik vurgusu

Turizmde Türkiye’nin önemli bir aşamaya geldiğini belirten Başkan Bakıcı, “Turizm sektöründe yaşanan kayıpların yavaş yavaş telafi edileceğini ve yapılan anlaşmalar ve rezervasyonların turizmcilerin beklentisini karşılayacak düzeyde olduğunu düşünüyorum. Sektörü sürdürülebilir kılmak için belediye, kaymakamlık, valilik gibi kurumlar birlik içinde çalışmalıdır” dedi.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber