Ege Sıcacık yardım eli yüzleri güldürüyor

Sıcacık yardım eli yüzleri güldürüyor

01.03.2018 - 06:03 | Son Güncellenme:

Sosyal belediyecilik anlayışını titizlikle sürdüren Burhaniye Belediyesi, zor durumdaki vatandaşlara yardım eli uzatmaya devam ediyor. Burhaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün ücretsiz eşya yardımı hizmeti, 2017 yılında 164 ihtiyaç sahibi ailenin yüzünü güldürdü.

Sıcacık yardım eli yüzleri güldürüyor

2015’ten bu yana toplam 454 aileye umut olan marketten yangın, sel gibi doğal afetlerin yanı sıra maddi imkânsızlıklar nedeniyle ev eşyalarına ihtiyaç duyan vatandaşlar yararlanabiliyor. İhtiyaç sahiplerinin Burhaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvurarak, Sosyal Market’ten eşya talebinde bulunmaları gerekiyor. 2018’in ilk iki ayı sonunda 158 vatandaş eşya talebinde bulundu. En çok talep edilen eşyaların başında bebek arabası, buzdolabı, çamaşır makinesi, koltuk takımı yatak ve halı geldi.

Haberin Devamı

Destek çağrısı

Yardım etmek isteyen vatandaşlara çağrıda bulunan Başkan Necdet Uysal, “Önceliğimizin her zaman insan olduğunu söylüyoruz. Vatandaşlarımızın hayatını bir nebze de olsa kolaylaştırmak için imkânlarımızı seferber ettik. Amacımız, sosyal yardımlaşma duygusunu ve paylaşımı artırmak. Bunun için duyarlı vatandaşlarımızdan da destek bekliyoruz” dedi.