Ege ‘Sındırgı için bütün imkânlar zorlanıyor’

‘Sındırgı için bütün imkânlar zorlanıyor’

07.12.2021 - 00:25 | Son Güncellenme:

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde toplu açılış törenine katıldı, Simav yolu için müjde verdi.

‘Sındırgı için bütün imkânlar zorlanıyor’

KOCAHAN Projesi kapsamında yapılan 18 derslikli Cumhuriyet Ortaokulu, 2. Bölge Isı Merkezi, Atatürk Stadyumu UEFA standardında suni çim saha açılışını yapan Yıldırım şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Değerli kardeşlerim, Ekrem, soyadı Yavaş ama yıldırım gibi çalışıyor. Bakan olduğum zaman bizim Hüseyin Çelik vardı. Milli Eğitim Bakanı. Bana takılırdı. Konuşma yaparken salona siz Binali Abi’ye bakmayın, kendi yavaş konuşur ama soyadı gibi iş yapar derdi. Başkan da maşallah Sındırgı için bütün imkânları zorluyor. Her kapıyı çalıyor, herkesi seferber ediyor. Helal olsun, böyle olmak lazım yapmak lazım.”
Sındırgı-Akhisar yolunun tamam olduğunu, Simav yolunun da müjdesini beklediklerini kaydeden Yıldırım, “Bugün üç ayrı projenin açılışını gerçekleştiriyoruz. Bir okul, jeotermal yatırımlar ve top sahası. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Yıldırım’a, Sındırgı’nın dünyaca ünlü Yağcıbedir halısı armağan edildi. l MURAT SEYMAN İHA