EgeSİNGAPUR DEVİ mal almaya geldi

SİNGAPUR DEVİ mal almaya geldi

24.03.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Singapur ve Malezya’da marketler zinciri bulunan Auric Pacific Group, Türkiye’den gıda ürünleri ithal etmek için İzmir’i hedef seçti.

SİNGAPUR DEVİ mal almaya geldi

Uzakdoğu’nun tanınmış market zincirlerinden Auric Pacific Group, ithalatının bir kısmını karşılamak üzere İzmir’e gelerek çok sayıda firma ile ikili görüşmeler yaptı.
Ekonomi Bakanlığı Koordinatörlüğü’nde, “VİP Alım Heyeti Organizasyonu” kapsamında, İzmir’e gelen Singapur’un en büyük marketler zincirlerinden Auric Pacific Group, Türkiye’de zeytin ve zeytinyağı, kuru meyve, hububat, bal, meyve sebze mamulleri üreten 43 firma ile temasa geçerek, tesis ziyaretlerinde bulundu.

İhracatın anahtarı
Lim Say Kian Stephen Başkanlığı’ndaki 6 kişilik ekibi ağırlayan Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Mustafa Türkmenoğlu, büyük perakende zincirlerini ağırlamanın o ülkelere ihracatı arttırmada kilit görev gördüğünü kaydetti. CEO Lim Say Kian Stephan ise Ege Bölgesi’nde ithalat ve ihracat yapmak için çok heyecanlı olduklarını ifade etti.