Ege Sokaklar kentin vitrini

Sokaklar kentin vitrini

30.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Kuşadası’nın cadde ve sokaklarında hizmet seferberliği başlatan Belediye Başkanı Ömer Günel, “Konuklarımız pırıl pırıl bir ilçede tatil yapıyor” dedi

Sokaklar kentin vitrini

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, seçim dönemindeki “Benim makamım sokaklar olacak” sözünün hakkını verdi. 65 günde 13 bin 150 metrekare parke döşendi, 13 bin 176 metrekare yol stabilize edilerek kaplamaya uygun hale getirildi. 7 bin 100 metrekarelik alana sıcak asfalt döküldü. Karayolları tarafından bitirilemeyen, Kuşadası’nın İzmir girişinden Güzelçamlı Mahallesi girişine kadar olan 18 kilometrelik yolun orta refüj bakımı tamamlandı. 600 kilometrelik alanın temizliği ve 41 bin 586 metrekarelik yeşil alanın bakımı yapıldı.

Haberin Devamı

‘Çarşıda düzenleme yaptık’

Çalışmaların değişimin başlangıcı olduğunu ve daha yapacak çok işleri bulunduğunu söyleyen Başkan Günel, “Sokaklar bir kentin vitrinidir. Turizm sezonu öncesinde başlattığımız turizm seferberliği ile yoğun bir çalışma temposuna girdik. Yürümekte zorlandığımız turistik çarşı ve sokaklarımızın bakımlarını tamamladık. Birimlerimiz arasında sağladığımız koordinasyon ile çalışmalarımız önümüzdeki günlerde artarak devam edecek” dedi.