Ege Son fırsatı kaçırmayın!

Son fırsatı kaçırmayın!

12.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

İlk kez 2001 yılında düzenlenen ve Türkiye’ye başarılı isim kazandıran ve pek çok kişinin kariyerlerine ilk adımı atmalarını sağlayan Türkiye’nin en prestijli model yarışması Miss & Mr. Model of Turkey 2019’a başvuru yapmak isteyen gençler için son fırsat.

Son fırsatı kaçırmayın

İlk kez 2001 yılında düzenlenen ve Türkiye’ye başarılı isim kazandıran ve pek çok kişinin kariyerlerine ilk adımı atmalarını sağlayan Türkiye’nin en prestijli model yarışması Miss & Mr. Model of Turkey 2019’a başvuru yapmak isteyen gençler için son fırsat. Hayallerini gerçekleştirmek isteyen, kendine ve fiziğine güvenen adaylar, bugün akşama kadar başvurabilecek. Rönesans Ajans bünyesinde, Akif Örük öncülüğünde düzenlenen Miss & Mr. Model of Turkey 2019’un birinci kadın finalisti, Malezya’nın Petaling Jaya kentinde düzenlenecek olan Miss Tourism Intenational 2019’un finalinde Türkiye’yi uluslararası bir yarışmada temsil edecek. 19. yaşını kutlayan yarışmanın büyük finali, Kaya İzmir Thermal & Convention sponsorluğunda gerçekleşecek. Bu yıl, Torres Cerimonia şık tasarımlarıyla erkek sahnesinde, Ömür Inn’in abiye koleksiyonuyla yer alacak.

Haberin Devamı

Yarışmacıların yanında

L’oréal Paris yarışmanın saç ve makyaj sponsorluğunu yapacak. Airlife açılış sahnesinde enerjik tasarımlarıyla finalistlere eşlik edecek, Dorsay Pırlanta kendi sahnesinde güzel modellerle birlikte yer alacak. Eksibir Giyim’in günlük giyim koleksiyonu modeller tarafından sahnelenecek. Spor sponsoru 232 Sportz Club ise kamp dönemi boyunca yarılmacıların formlarını korumasına yardımcı olacak.