Ege Sosyal projeler hızlanıyor

Sosyal projeler hızlanıyor

11.05.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Sosyal projeler hızlanıyor

Bayraklı Belediyesi, Doğançay’daki göleti mesire alanına dönüştürüp ilçeye bir tabiat parkı daha kazandıracak. Birçok hizmet binası da elden geçirilecek.

Haberin Devamı

Eşsiz doğa manzarasına ve Karagöl gibi tabiat parkı olabilecek alanıyla Doğançay’daki gölet, mesire alanı olarak tasarlanacak. Konuyla ilgili belediye birimlerini ziyaret eden Bayraklı Başkanı Serdar Sandal, imkanların daha verimli kullanılması için talimatlarda bulundu. Çamkıran hizmet binası, Postacılar Kültür Merkezi, Osmangazi evlendirme ve Gümüşpala düğün salonlarının da yeniden düzenleneceğini belirten Başkan Sandal, şöyle konuştu:

Kreş ve eğitim atağı

“Belediyeye ait Çamkıran hizmet binasının inşa edildiğindeki gibi amacına uygun kullanılacak. Burayı çocuklarımız için kreşe dönüştüreceğiz. Önceki dönemde Arif Sağ adı verilen Postacılar Kültür Merkezi de ‘Kazım Koyuncu’ adını alacak ve daha çok eğitim amaçlı kullanılacak. Osmangazi’deki evlendirme salonu kütüphane ve semt merkezine dönüştürülecek. Osmangazi’de kirada bulunan semt merkezi de buraya taşınacak. Böylece kira ödemesinden tasarruf edilecek. Postacılar Mahallesi’nde inşa edilen binanın ilk katı kreş, ikinci katı düğün salonu, üçüncü kat ise işsizlikle mücadele kapsamında mesleki eğitim kurumu olacak.”

Haberin Devamı

Dış birimlerdeki tüm makam odalarının da kapatılıp ihtiyaca yönelik yeni birimlere dönüştürüleceğini sözledrine ekleyen Başkan Sandal, tek makam odasının yeterli olduğunu vurguladı.