Ege Soyak’tan İzmir’e ‘altın’ yatırım

Soyak’tan İzmir’e ‘altın’ yatırım

19.10.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gayrimenkul sektörünün liderlerinden Soyak, 50’nci kuruluş yılında Soyak Mavişehir Optimus Gold’u İzmir’de “altından daha karlı bir yatırım fırsatı” sloganıyla hayata geçiriyor.

Soyak’tan İzmir’e ‘altın’ yatırım

Soyak’ın İzmir Karşıyaka’da geçtiğimiz Mayıs ayında satışa çıkan Soyak Mavişehir Optimus projesinin ardından, aynı bölgede projelendirilen Soyak Mavişehir Optimus Gold projesi, tanıtıldı.

Üç büyük proje sürüyor
Projeyi tanıtan bir tiyatro gösterimi ile başlayan toplantıda konuşan Soyak Holding CEO’su Emre Çamlıbel, akıllı bina teknolojisiyle donatılan projede iddialı olduklarını vurguladı. Projenin 2014 yılı Mart ayında tamamlanarak sahiplerine teslim edileceğini aktaran Çamlıbel, “3’ü İzmir’de, 4’ü İstanbul’da olmak üzere 7 projemizle çalışmalarımıza oldukça yoğun şekilde devam ediyoruz” dedi.

Konuta ilgi arttı
Soyak Mavişehir Optimus Gold ile İzmir’e 5 yılda 5 bin konutluk yatırım yapacaklarını anlatan Çamlıbel, “Bundan sonraki İzmir projemiz ise Zeytinalanı’nda 250 bahçeli evden oluşacak.” dedi. Çamlıbel ayrıca ÖTV artışı ve daha önce Dolar ve Euro dengesi ve bunların Türk Lirası ile ilişkisinin değişmesiyle birlikte döviz biriktirmişler geldi konut aldı. Altında da değer artışı yaşandı. Şimdi ÖTV artışı ile arabaların değeri arttı. Bu değer artışından yararlanıp satarak gayrimenkul harcaması yapabilir” dedi.

KONUTLAR 136 BİN TL’DEN BAŞLIYOR
1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı büyüklüklerde daire tipleri, 2+1, 3+1 ve 4+1 bahçeli dubleks seçenekleriyle her zevke ve ihtiyaca hitap edecek Soyak Mavişehir Optimus Gold’da, daire fiyatları 136 bin TL’den başlıyor. “İlk fiyat avantajı” ile satışa sunulan 295 konutluk “altın” projede, yüzde 5 peşinat ve 120 ay vade için yüzde 0.99 faiz oranı uygulanıyor.
Projede; 136 bin TL den başlayan 1+1 ler, 194 bin TLden başlayan 2+1 ler, 265 bin TLden başlayan bahçeli dubleksler ve 297 bin TL den başlayan 3+1 ler bulunuyor.
KONUTLAR 136 BİN TL’DEN BAŞLIYO

İş dünyası İzmir’de buluşacak
Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray 20 Ekim Perşembe günü İzmir’li sanayici ve işadamları ile buluşacak.
Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) ve Ege Genç İşadamları Derneği işbirliği ortaklığında yapılacak ‘İş Ortağım Buluşmaları’nın ana konuşmacısı işadamı Ferit Şahenk olacak.

Madenciler ayrım istemiyor
Madencilik sektöründe örgütlenmiş dernek ve sendikaların çatı örgütü Madencilik Sektörü Başkanlar Konseyi Birliği, ilgili Bakanlıklara iletilmek üzere bir rapor hazırladı. Birlik Başkanı İsmet Kasapoğlu, teşviklerle ilgili hazırladıkları raporda, madencilik yatırımlarının bölge ayrımı gözetmeden en avantajlı teşvik bölgesi olan 4’üncü bölgeler için sağlanan teşviklerden yararlandırılmasını, devletin düzenleme yapmasını istedi.