Ege STK’lardan Başkan Dalgıç’a tam destek

STK’lardan Başkan Dalgıç’a tam destek

18.07.2017 - 05:54 | Son Güncellenme:

Çeşme’deki sivil toplum kuruluşları temsilcileri Başkan Muhittin Dalgıç ve ilçe hakkında basında çıkan iddialara sert bir dille tepki gösterdi

STK’lardan Başkan  Dalgıç’a tam destek

Çeşme’deki sivil toplum kuruluşları temsilcileri Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ve Çeşme hakkında bazı basın organlarında yer alan kirlilikle ilgili asılsız iddialara düzenlediği basın açıklamasıyla tepkisini dile getirdi.

Açıklamada pek çok imza var

Basın açıklamasına, CHP Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran ve Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Çeşme Kadın Kolları Başkanı Gülseli Saatli, Çeşme Kent Konseyi Başkanı Ömer Önal, Çeşme Kent Konseyi Mahalle ve Muhtarlar Meclisi Başkanı Rasim Özgül, ADD Çeşme Şubesi Başkanı Veysel Ayhan, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Çeşme Şubesi Başkanı Sedat Mutlu, Eğitim-Sen Çeşme Temsilciliği Başkanı Hasan Karakaya, Çeşme Rotary Derneği Başkanı Suzan Çırağ, ÇEŞKA Başkanı Berna Güler, Doğu-Der Başkanı Salih Kaya, Erkan Tuncer, Çeşme Belediyesi Meclis üyeleri ile bazı vatandaşlar katıldı.

Haberin Devamı

‘Plajlarımız tertemiz’

Çeşme Kent Konseyi Başkanı Ömer Önal, şunlara değindi: “Çeşme’ye karşı asılsız, sert ve karalayıcı kampanya yürütülmekte. Geçen yıl yaşanan deniz kazasının ardından analizler yapılmış, insan sağlığına uygun olduğu raporu paylaşılmıştı. Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, plajların temizliği ve denetimlerini titizlikle sürdürüyor. Hemşerilerimiz, esnaf, sivil toplum kuruluşları olarak bu iddiaların karşısındayız.”