Ege Sunshine Band mest etti

Sunshine Band mest etti

05.03.2011 - 00:16 | Son Güncellenme:

İzmir’de Muhittin Yıldız yönetimindeki Sunshine Band Orkestrası, sezonun son konserinde unutulmaz iki saat yaşattı.

Sunshine Band mest etti

Atatürk Kültür Merkezi’ndeki konserde hit olmuş pop, Latin ve caz parçaları Savaş Aysal, Seran Bilgi, Funda Öncü, Haluk Özege ve Suavi Akkanat tarafından seslendirildi. Sunshine Band Orkestrası İstanbul, Antalya ve Ankara’ya da konserler vermek için gidiyor.

Son şarkılarını bu akşam söyleyecek
İzmirlilerle buluştuğu her konserde sesi ve tarzıyla unutulmaz geceler yaşatan ünlü sanatçı Altay, uzun bir aradan sonra bu gece İzmirli işadamı Tibet Özer’in sahibi olduğu Mischka Live’de sahne alacak. Geçen yıl son albümü “Şekil A” ile büyük beğeni toplayan Altay, yeni albüm öncesinde son şarkılarını seslendirecek. Fiyat, limitsiz içki 40 TL.

Dikili Belediyesi kadınları unutmadı
Dikili Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü çeşitli etkinliklerle kutluyor. Yarın kadınların resim ve el ürünleri sergileriyle başlayacak etkinlikler HEM Halk Oyunları ve Eğitim-Sen Müzik Grubu konseriyle devam edecek. Akşam da “Behice Boran 100 Yaşında” belgeselinin ardından Prof. Dr. Hayriye Erbaş ile söyleşi var. İkinci gün Yazar Zeliha Akçagüner ile kitap imzası, söyleşi ve film gösterisi yer alacak. Üçüncü gün İzmir Yeni Kapı Tiyatrosu “Kadın” adlı oyununu sergileyecek.

Pandora’nın Kutusu Karşıyaka’ya geldi
Karşıyaka Belediyesi Dünya Kadınlar Günü için sinemadan sergiye, cumhuriyet söyleşisinden kermese kadar bir dizi etkinlik düzenledi. Başarılı kadın yönetmenlerimizden Yeşim Ustaoğlu’nun 56. San Sebastian Film Festivali’nde “Altın İstiridye” Ödülü’nü kazanan son filmi “Pandora’nın Kutusu” da 7 ve 9 Mart’ta belediye binası toplantı salonunda gösterilecek.

Yazarlar