Ege Süper Lig'i istiyoruz

Süper Lig'i istiyoruz

29.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Süper Ligi istiyoruz

İzmir derbisinde Altay’ı 2-1 yenen ve 51 puana ulaşan Altınordu, ilk 6 hedefinden vazgeçmiyor. Kalan 3 maçı kazanacaklarını söyleyen Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu “Bizler inandık, bu yıl Süper Lig’e çıkmak istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Spor Toto 1. Lig’de üst üste aldığı Osmanlıspor, Birevim Elazığspor (D) ve Ümraniyespor yenilgilerinin ardından Play Off hattından uzaklaşan kırmızı lacivertliler, son iki maçında Afjet Afyonspor (D) ve Altay’ı dize getirerek yeniden yarışa ortak oldu. Derbiden 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını dile getiren Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “Art arda aldığımız mağlubiyetlerin ardından 5’te 5 hedefi koymuştuk. İlk 2 maçımızı kazandık. Kalan 3 karşılaşmayı 9 puanla tamamlayıp Play Off’a kalmak istiyoruz” dedi. İzmir temsilcisi son üç sınavında Adanaspor (D), Boluspor ve Giresunspor’la (D) kozlarını paylaşacak.

Enes’in şanssızlığı

Altınordu forveti Enes Kubat, bu sezon ikinci kez gol attıktan sonra sakatlanma şanssızlığı yaşadı. Enes, ilk yarıda 3. haftadaki Kardemir Karabükspor deplasmanında rakip fileleri sarstıktan sonra sağ dizinden yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kaldı. İkinci devrede 26. haftadaki Eskişehirspor deplasmanında formasına kavuşan tecrübeli santrfor, dün de 31. haftadaki Altay derbisinde 15. dakikada attığı golün ardından 29. dakikada sahayı sedyeyle terk etti. Kasığından sakatlanan Enes’in durumu hafta içinde netleşecek. Altınordu’da Enes’in yerine oyuna dahil olan Atakan da 84. dakikada attığı golle galibiyeti getiren isim oldu.