Ege Tanju Okan’ı kadeh kaldırarak andılar

Tanju Okan’ı kadeh kaldırarak andılar

24.05.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Arşivi ve Müzesi’nde oluşturulan “Tanju Okan Köşesi”nde sanatçının giysileri, çakmakları, şarap kadehi, telefonu, tüfeği, plaketleri, resimleri, gözlüğü ve nota yapraklarından oluşan özel koleksiyonu sergilendi.

Tanju Okan’ı kadeh kaldırarak andılar

Tanju Okan şarkılarının çalındığı sergi açılışında dostları sanatçının anısına kadeh kaldırdı. Serginin açılışına İzmir Milletvekili Oğuz Oyan, İzmir’i Sevenler Platformu Başkanı Sancar Maruflu ve sanatçının dostları katıldı. Büyükşehir Kent Arşivi ve Müzesi Müdürü Oktay Gökdemir serginin 15 gün açık kalacağını söyledi.


Rekora ortak olmak isteyenler Kipa’ya

İzmir’de doğup 123 mağazayla tüm Türkiye’ye yayılan Tesco-Kipa, 5 Haziran Pazar günü Balçova mağazasında düzenleyeceği tavla turnuvasıyla Guiness Rekorlar Kitabı’na girecek. Tesco-Kipa ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan tavla turnuvasının organizasyonunu Konak İzmirliler Derneği gerçekleştiriyor. Tüm tavlasever İzmirliler, yarışma davetiyelerini Balçova, Çiğli, Gaziemir ve Bornova Tesco-Kipa mağazasından temin edebilecek
Tesco-Kipa Mağazalar ve Lokal Pazarlama Müdürü Burak Sarı “Böylesine büyük organizasyon için çok geniş kapsamlı bir ön hazırlık süreci atlattık. Tesco-Kipa olarak bulunduğumuz toplumda kalıcı ve faydalı projeler gerçekleştirmek ve ‘iyi bir komşu’ olmak başlıca görevimiz. Tüm İzmirliler’i, rekor kırmak üzere bu büyük ve keyifli organizasyonumuza bekliyoruz” dedi.