Ege Tarhana’dan üç farklı tat

Tarhana’dan üç farklı tat

08.05.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Alaçatı Tasting kapsamında Köşe Konak Butik Otel’de yerli ve yabancı konuklara “Tarhanalı Lezzetler Atölyesi” yapıldı.

Tarhana’dan  üç farklı tat

Alaçatı Tasting kapsamında Köşe Konak Butik Otel’de yerli ve yabancı konuklara “Tarhanalı Lezzetler Atölyesi” yapıldı. Otel sahibi Aytül Gün “Amacımız dünyanın en vitaminli çorbalarından olan Türk tarhanasını dünyaya tanıtmak” dedi. Gün, önce Uşak tarhanası ile İtalyanların ünlü Arancini’sini birleştirdi. Ardından Kızılcık tarhanası ile pancarı birleştirip pancake yaptı. Üçüncü tarifinde ise Seferihisar’ın Sakız tarhanasını, Beğendi ile harmanlayıp farlı bir lezzete imza attı.

Yazarlar